Servisný technik - Elektrotechnik gastrozariadení

UNI-JAS gastrotechnika s.r.o.
Dlhodobá brigáda
St 4.9.2024 20:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Hlavnou náplňou práce Servisného technika bude:
- diagnostika, oprava, servis a údržba gastrozariadení, gastechnológie a barovej techniky
- montáž a inštalácia gastrozariadení a barovej techniky
- pripájanie zariadení na vodu a odpad
- starostlivosť o nových a existujúcich zákazníkov
- výjazdy k zákazníkom
- vybavovanie reklamácií zákazníkov
- vedenie dennej elektronickej evidencie vykonaných prác a návštev zákazníkov
- vypracovávanie cenových ponúk opráv pre zákazníka

Zodpovednosť za zverené hodnoty a predmety (peňažné/nepeňažné, tovar, služobné auto, OOPP a pod.)
Zodpovednosť za vykonaný servis
Dodržiavanie firemných predpisov a nariadení

Miesto práce: Žilina a okolie Ponúkaný plat: Od 1600.00 – do 2000.00 EUR/mesiacVýška mzdy sa bude odvíjať od schopností, skúseností a praxe uchádzača. Bližšie informácie budú prerokované na osobnom pohovore.Termín nástupu: ihneďDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Služobné autoMobilný telefónTabletNotebook Školenia a certifikácia zamestnancovZamestnanecké zľavyCestovanie aj mimo SRPríjemné a moderné pracovné prostredieFlexibilná pracovná dobaInformácie pre uchádzača: V prípade záujmu nám prosím pošlite svoj životopis prostredníctvom e-mailu.

Všetkým uchádzačom vopred ďakujeme za prejavený záujem o prácu v našej spoločnosti, vaše životopisy starostlivo posúdime.

Uchádzačov, ktorí splnia požadované podmienky pre danú pracovnú pozíciu a budú zaradení do Výberového konania budeme informovať o presnom termíne Osobného pohovoru telefonicky alebo e-mailom.

Kontaktovať budeme len vybraných záujemcov.
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

- Prax na podobnej pracovnej pozícii v rovnakom odbore (gastrotechnológia) je výhodou, nie je však podmienkou
- Orientácia a čítanie z technických výkresov a schém
- Manuálna zručnosť
- Zodpovednosť a aktívny prístup k práci
- Ochota učiť sa nové veci
- Iniciatíva, spoľahlivosť, samostatnosť a ústretovosť


Odborné vzdelanie pre odbornú spôsobilosť v elektrotechnike podľa §§ 21, 22, alebo 23 vyhlášky č. 508/2009 Z.z.

UNI-JAS gastrotechnika s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Naša spoločnosť sa špecializuje na kompletnú dodávku profesionálnych technologických zariadení ako aj kompletného inventáru a doplnkov pre gastronomické prevádzky.
Kontakt: UNI-JAS gastrotechnika s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 512 ľudí online.