Zubný lekár

Palatin Dent s.r.o.
Dlhodobá brigáda
St 22.11.2023 14:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Práca pre zubného lekára v zubnej ambulancii na TPP alebo polovičný pracovný úväzok, podľa dohody.
Práca na zmeny: ráno, poobede, podľa dohody.
Flexibilná pracovná doba.
Zaoberáme sa:
- konzervačné zubné lekárstvo
- strojová endodoncia
- estetické zubné lekárstvo
- protetika
- jednoduchá chirurgia
- detské zubné lekárstvo (ošetrujeme aj nespolupracujúce deti za použitia ENTONOXU) Ponúkaný plat: Od 3000.00 – do 5000.00 EUR/mesiacnástupný plat 2500 až 3000 eur, postupné navyšovanie. Po roku práce (alebo po dohode) plus k fixnému platu percentá za odrobenú prácu.Termín nástupu: ihneďDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: - nadštandardné finančné ohodnotenie.- možnosť po skúšobnej dobe pracovať na percentá odrobenej práce podľa dohody s postupným navyšovaním plus fixný plat. - priateľský kolektív - podpora a príspevok na ďalšie vzdelávanie - flexibilný pracovný čas- príspevok na stravu- príspevok na cestovanie a parkovanie v prípade dlhého a obtiažneho cestovania za prácou-možnosť ubytovať sa do nového zariadeného bytu (na prenájom)- prispôsobíme sa Vaším požiadavkám na materiálové a strojové vybavenie ambulancie podľa Vašich zvyklostí (mikroskop, lupové okuliare, čokoľvek si lekár zažiada)- možnosť zamerať sa len na výkony, ktoré chcete vykonávať napr. len endodoncia, chirurgia, len konzervačné, protetika, ortodoncia..... Všetko po vzájomnej dohode.
Požadované vzdelanie:študent vysokej školy
vysokoškolské II. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:vyžaduje sa profesionálny, empatický a trpezlivý prístup k pacientom.

Palatin Dent s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Zubná ambulancia v Trenčíne
- ambulancia je zazmluvnená so všetkými zdravotnými poisťovňami; s príslušným veľkým obvodom , nachádzajúca sa v centre mesta, v tesnej blízkosti nemocnice
- v priestoroch sa nachádzajú dve moderné a plne vybavené zubné ambulancie
- RTG v každej ambulancii
- dentálna hygiena
- recepcia
www.zubar-trencin.sk
Kontakt: Palatin Dent s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 1 643 ľudí online.