Upratovanie v Trenčíne od pondelka do nedele s nástupom ihneď

SLOVCLEAN a.s.
Dlhodobá brigáda
St 27.3.2024 12:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Hľadáme šikovné a zodpovedné upratovačky na upratovanie priestorov banky v Trenčíne. Upratuje sa od pondelka do nedele v pracovnom čase od - ranná zmena od 08:30 do 09:30 hod.- večerná zmena od 19:00 do 20:00 hod.Základná mzda na hodinu je 4,31€ + príplatky za odpracovaný víkend. Tvojou náplňou práce bude :-umývanie podlahy- vysávanie- utieranie prachu-udržiavanie bezprašného prostredia-upratovanie sociálnych zariadení a podobne. Termín nástupu: ihnedDruh pracovného pomeru: na dohoduIné výhody: možnosť dlhodobej a stabilnej brigádyInformácie pre uchádzača: V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel. číslo : 0948 874 312 alebo na našu bezplatnú linku : 0800 555 777

Ďakujeme!
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy

SLOVCLEAN a.s.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Naša spoločnosť pôsobí na slovenskom trhu upratovacích služieb od roku 2005. Už osemnásť rokov poskytujeme našim klientom z najrôznejších oblastí profesionálne cleaningové služby. Našimi zákazníkmi sú veľké výrobné podniky, nevýrobné spoločnosti, obchodné centrá, administratívne komplexy, hotely či nemocnice.
Komplexné upratovanie vrátane špeciálnych prác, housekeepingu a doplnkové služby – to je naše portfólio, ktoré poskytujeme prostredníctvom ôsmich regionálnych zastúpení v rámci celého Slovenska. V súčasnosti pracujeme pre viac ako 200 zákazníkov, staráme sa o 2 500 objektov a čistíme a upratujeme plochy s rozlohou asi 22 500 000 m2.
Kontakt: SLOVCLEAN a.s.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 1 745 ľudí online.