Pomáhajúci pracovník v nízkoprahovom dennom centre pre ľudí bez domova (m/ž) (úväzok 10h týždenne)

Depaul Slovensko, n.o.
Dlhodobá brigáda
St 27.3.2024 15:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Do nášho tímu v Ošetrovni sv. Alžbety, ktorá spája nízkoprahové denné centrum a stredisko osobnej hygieny pre ľudí bez domova, hľadáme posilu na pozíciu pomáhajúceho pracovníka, pracovníčku v sociálnych službách, ktorý bude vykonávať najmä nasledovné činnosti:- pomocné činnosti spojené s poskytovaním sociálnych služieb v zariadení sociálnych služieb pre ľudí bez domova (Ošetrovňa sv. Alžbety)- administratívne činnosti spojené s registráciou klienta, vedenie požadovanej evidencie- výdaj nevyhnutného ošatenia a obuvi klientom- výdaj stravy a/alebo potravín klientom- zabezpečovanie starostlivosti o hygienu priestorov (upratovacie práce)- asistencia klientom podľa potreby v rozsahu činností vykonávaných v dotknutom zariadení sociálnych služieb- pranie a sušenie bielizne a šatstva- poskytovanie prvej pomoci klientom- ďalšie pomocné činnosti súvisiace s prevádzkou dotknutého zariadenia sociálnych služieb.Budeme radi, ak nám napíšeš a prídeš sa pozrieť do našej Ošetrovne sv. Alžbety, kde Ťa čaká tím skvelých kolegov, ale čo je ešte dôležitejšie, práve tí najzraniteľnejší, ktorí potrebujú Tvoju pomoc a podporu.Predpokladaný pracovný čas bude 10 hodín týždenne a bude rozvrhnutý na 2 pracovné dni v týždni, s možnosťou rozvrhnutia práce aj v nedeľu. Prevádzkový čas ošetrovne je od 14:30 do 18:30 hod. V prípade záujmu je možné dohodnúť sa aj na väčšom úväzku. Ponúkaný plat: Od 246.00 – mzda (brutto) odpovedá 10h týždennému úväzku + prípadné mzdové zvýhodnenie za prácu vo sviatok alebo v nedeľu podľa Zákonníka práce, v prípade záujmu možnosť navýšenia pracovného úväzku, ku ktorému bude prepočítaná výška mzdy podľa odmeňovacieho poriadku zamestnávateľa)Termín nástupu: ihneďDruh pracovného pomeru: skrátený úväzokIné výhody: Na čo sa môžeš ako pomáhajúci pracovník tešiť? Okrem možnosti vykonávať zmysluplnú prácu, Ti v našej organizácii ponúkamemateriálne výhody/benefity:sickdays (deň na zotavenie formou plateného voľna)každý odpracovaný rok = deň dovolenky navyšeMultiSport karta s príspevkom zamestnávateľa20% zľava na vybrané predstavenia SND v Bratislavezvýhodnená celoročná registrácia v Staromestskej knižnici v Bratislave5% zľava pri nákupe cez zlavomat.skodmena pri uzatvorení (prvého) manželstva či narodení dieťaťa, za dosiahnutie životného jubilea a za odpracované rokymožnosť požiadať o zamestnaneckú pôžičku (po uplynutí 1 roku trvania pracovného pomeru)možnosť krátkodobého vypožičania služobného motorového vozidla na súkromné účely v prípade potreby (po uplynutí skúšobnej doby)podporujeme rozvoj a chuť vzdelávať sa, zabezpečujeme supervízie (individúálne aj skupinové)zaujímavé teambuildingové aktivitynemateriálne výhody/benefity:prácu v príjemnom a mladom kolektíve, ktorá má ZMYSELmožnosť NAHLIADNUŤ HLBŠIE do života ľudí so skúsenosťou so životom na ulicimožnosť podieľať sa na ZMENE SYSTÉMU v oblasti bezdomovstvaInformácie pre uchádzača: Váš životopis zasielajte, prosím, spolu s motivačným listom.
Kontaktovať budeme iba záujemcov, ktorí spĺňajú podmienky uvedené vyššie.
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:Akého člena tímu hľadáme? Predovšetkým:
- bezúhonného, ktorému je blízky sociálny kontakt, je komunikatívny, empatický a má kultivované vystupovanie;
- človeka, ktorý sa nebojí nových výziev a poradí si aj v nepredvídaných situáciách;
- samostatného, rozhodného, so zodpovedným prístupom a tímovým duchom;
- odolného voči mentálnej záťaži, s priateľským a flexibilným nasadením.

Depaul Slovensko, n.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Depaul Slovensko patrí už viac ako 15 rokov k najväčším organizáciám v Európe, ktoré podávajú pomocnú ruku ľuďom bez domova. Našou víziou je spoločnosť, kde má každý miesto, ktoré môže nazývať svojím domovom.

Ľuďom bez domova pomáhame v Bratislave už od roku 2006 s cieľom ponúknuť im príležitosť naplniť svoj potenciál a posunúť sa smerom k nezávislej a pozitívnej budúcnosti. Začínali sme ako skupina dobrovoľníkov v opustenom sklade na konci mesta. Dnes máme 6 rôznych zariadení, viac ako 70 zamestnancov, desiatky dobrovoľníkov a denne pomáhame viac než 350 ľuďom v núdzi. Pre klientov sme k dispozícii každý deň v teréne, ošetrovni, útulkoch pre chorých, ale i najväčšej nízkoprahovej nocľahárni v strednej Európe. Našich klientov podporujeme tiež v samostatnom bývaní a v začleňovaní sa do lokálnych komunít.

V roku 2022 sme začali poskytovať aj humanitárnu starostlivosť, ktorá je smerovaná na pomoc ľuďom postihnutým konfliktom na Ukrajine.

Zároveň sme súčasťou medzinárodnej charitatívnej organizácie Depaul International, ktorá okrem Slovenska pôsobí aj v Spojenom kráľovstve, Írsku, USA, Ukrajine, Chorvátsku a Francúzsku.
Kontakt: Depaul Slovensko, n.o.

Ďalšie brigády

Vodič s vlastným vozidlom

Bratislava
10 € / kus

Zubná asistentka/asistent

Bratislava
Dlhodobá brigáda

Manipulačné práce v sklade

Bratislava - Nové Mesto
5,5 € / hod.
Ďalšie brigády Bratislava (608)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 3 728 ľudí online.