Pracovník skladu / logistického centra - Holandsko - od €15.10 Brutto n/h + príplatky

Holandsko
VM Recruitment s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Št 28.3.2024 8:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Pracovné pozície nám pribúdajú denne a sú vhodné pre mužov, ženy, páry a aj študentov. Momentálne hľadáme pre Nášho klienta v Holandsku zamestnancov na kumulované pozície :Ponúkaná pozícia:Sklad , logistické centrum Miesto práce:Holandsko, NijkerkMzda:Od 15.10 € brutto/ hodinaOd 450 netto za týždeň approx.8.33 % dovolenkový príplatok ku každej výplate ET schéma na ubytovanie ( úľava na daniach)Rôzne platové ohodnotenie závislé od pracovnej praxe.Príplatky:Nedeľa + 200% priplatokMožnosť pracovať nadčasyVýplata:TýždennáPracovné zmeny:- Ranná zmena - Poobedná zmena Náplň práce:Firma je veľká logistická spoločnosť. Vaša pracovná náplň bude spracovanie objednávok pre reštaurácie , obchodné reťazce a gastronomické reťazce (pikovanie)3 departmenty v skladeSuchá oblasť (15-20 stupňov)Chladná oblasť (3-5 stupňov)  Mraziareň (-20 stupňov).Požiadavky na zamestnanca:- Anglický jazyk A2- B1- Vodičský preukaz výhodouUbytovanie:Zdieľané izby v cene €125 týždenne vrátane všetkých energii (alebo podľa dostupného ubytovania)V dome sa zdieľajú obývacia izba, kuchyňa a kúpeľňaBýva sa v priemere na dom vo štvoriciach, paticiachMožnosť samostatnej izbyDom je plne vybavený na bývanieDoprava do práce:Vzdialenosť od pracoviska je podľa dostupnosti ubytovania.  Zamestnávateľ zabezpečuje transport do práce a dáva zamestnancovi možnosť požičať si bicykel, E-bike alebo auto za dole uvedené poplatky:Bicykel  + E-bike zadarmo Auto 55 € týždenne- pre šoférov 0.21 € za km dostanú všetci žiadatelia, ktorí majú vlastnú dopravu, ak cestujú za prácou viac ako 10 kilometrov alebo vodiči, ktorí zabezpečujú dopravu iným pracovníkom. Ponúkaný plat: Od 15.10 – do 18.00 EUR/mesiac+ 8.33 % dovolenkový príplatok ku každej výplate + Príplatok za nadčas odpracovaný nad 40 hodín týždenne + Príplatky za nočnú zmenu, víkendové zmeny a sviatky + ET schéma + Príspevok na cestovanieDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Uchádzač o zamestnanie nemusí platiť žiadne poplatky za sprostredkovateľské služby ani za registráciu pred alebo po odchode do HolandskaPráca na holandskú zmluvu, u certifikovaného zamestnávateľa s možnosťouprechodu na prácu s dobou neurčitou/ TPPZabezpečené ubytovanie, ktoré sa neplatí dopreduMzda každý týždeň aj na slovenský účetRegistráciu BSN (Daňové číslo) v Holandsku vybavuje zamestnávateľ po príchode do Holandska bezplatneRegistráciu na povinné zákonné zdravotné poistenie v Holandsku vybavuje zamestnávateľ po príchode do Holandska bezplatnePoradenstvo ohľadne možností vycestovania do Holandska (cestovné náklady si hradí každý sám osobne podľa aktuálneho cenníka dopravných spoločností)Nástupy sú možné každý týždeňInformácie pre uchádzača: Prosím kontaktujte Nás, ak hľadáte prácu v zahraničí. Naša spoločnosť hľadá zamestnancov do skladov, hotelierstvo ale aj kvalifikované práce v rôznych štátoch.

Vybavenie práce je kompletne bezplatné, rýchle a online bez potreby osobnej návštevy.

Barbora Ziaťková | Recruiter
00421 (0) 914 151 589
barbora@vmrecruitment.com
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa

VM Recruitment s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: VM Recruitment poskytuje profesionálne služby uchádzačom o zamestnanie a zamestnávateľom. A s našimi dlhodobými skúsenosťami sme sa naučili, že personálne obsadenie nie je číselná hra - je to podnik, ktorý vytvára a váži si medziľudské vzťahy. Preto kladieme dôraz na počúvanie, vedenie správnym smerom a prispôsobovaniu sa pracovnému trhu.

S našim tímom ponúkame riešenia na mieru, ktoré uspokoja vaše individuálne potreby. Spolupracujeme s poprednými organizáciami, a vyvinuli sme si pozitívnu reputáciu v našom odbore.

https://www.vmrecruitment.com/
https://www.facebook.com/personalnaagenturaVM/
https://www.linkedin.com/company/vmrecruitment
Kontakt: VM Recruitment s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 3 891 ľudí online.