Nehľadáme len fyzioterapeuta, ale človeka s poslaním pomáhať

Fyzioštúdio Piačková
Dlhodobá brigáda
Št 28.3.2024 11:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Budete zodpovedný/á za:Posudzovanie zdravotného stavu a diagnostika príčin ťažkostí:Pred zahájením terapie je nevyhnutné vykonať detailný rozhovor s pacientom, čím získate dôležité informácie o jeho súčasnom zdravotnom stave, špecifických problémoch a cieľoch liečby.Prípravu pracovného prostredia:Zabezpečenie, aby pracovné miesto bolo vždy čisté a pripravené pre klienta, vrátane prípravy masážneho stola a výmeny uterákov.Samostatné vykonávanie odborných liečebných a rehabilitačných výkonov:Individuálne plánovanie a aplikácia rehabilitačných a liečebných programov s cieľom podporovať pohybové funkcie klientov, zmierniť bolesti a predchádzať komplikáciám.Poskytovanie terapeutických masáží:Vykonávanie rôznych druhov masáže podľa potrieb klientov a Vašej špecializácie.Dokumentáciu a záznamy:Zodpovednosť za presné a systematické vedenie zdravotnej dokumentácie pacientov, zaznamenávanie fyzioterapeutických plánov, postupov a pokroku liečby. Spolupodieľanie sa na tvorbe marketingových aktivít Fyzioštúdia:Aktívna účasť na plánovaní a realizácii marketingových kampaní, propagácii služieb štúdia a zvyšovaní jeho viditeľnosti v komunite. Ponúkaný plat: Od 15.00 – do 30.00 EUR/mesiac+ individuálne podľa odbornosti Rozsah 40 - 80 hod. / mesiacTermín nástupu: Ihneď, s možnosťou prispôsobenia podľa dohody s uchádzačom.Druh pracovného pomeru: skrátený úväzokIné výhody: Vo Fyzioštúdiu Piačková si vážime našich spolupracovníkov a veríme v ich rozvoj, slobodu, oceňovanie a motiváciu. Aby sme toto presvedčenie premenili na konkrétne činy, ponúkame nasledujúce benefity, ktoré odrážajú naše záväzky voči Vám.Flexibilita pracovnej doby:U nás máte možnosť nastaviť si pracovnú dobu podľa vlastných potrieb. Veríme, že spolupracovníci s kontrolou nad svojím pracovným časom sú šťastnejší a produktívnejší.Profesijný rast a vzdelávanie:Ako člen Fyzioštúdia Piačková budete mať príležitosť na kontinuálne vzdelávanie a rozvoj. Investujeme do vášho odborného rastu tým, že finančne prispievame na kurzy a školenia, ktoré sú v súlade s našimi spoločnými cieľmi.Finančný bonus:V Fyzioštúdiu Piačková Vás odmeňujeme za Vaše nasadenie. Po každých 100 odpracovaných hodinách Vám pridáme bonus vo výške 100 eur.Informácie pre uchádzača: Ak spĺňate podmienky uvedené v inzeráte, prosíme, pošlite nám Váš životopis alebo žiadosť. V žiadosti uveďte svoje vzdelanie a zoznam absolvovaných kurzov. K životopisu alebo žiadosti priložte aj doklad o absolvovaní relevantných kurzov či školení. Uveďte, prosím, aj svoje telefónne číslo, aby sme mohli vybraných uchádzačov telefonicky kontaktovať.
Požadované vzdelanie:študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:


Hľadáme spolupracovníka, ktorý je empatický a citlivý voči potrebám klientov, má dobré komunikačné schopnosti, dodržiava profesionálne a etické normy a prejavuje trpezlivosť voči klientom.

Okrem spomenutých osobnostných predpokladov očakávame, že bude mať rozsiahle znalosti v oblasti fyzioterapeutických metód, schopnosť vypracovať a uplatňovať individuálne rehabilitačné plány založené na komplexnej diagnostike, bude mať hlboké pochopenie ľudského tela a jeho fungovania, ovláda rôzne druhy masážnych techník , dokáže poskytnúť profesionálny zákaznícky servis a má schopnosť používať počítačové systémy.

Fyzioštúdio Piačkováx

Stručná charakteristika spoločnosti: Fyzioštúdio Piačková: Odborná starostlivosť o Vaše zdravie.

V srdci Fyzioštúdia Piačková je vášeň a poslanie pomáhať ľuďom. Za štúdiom stojí jeho zakladateľka, Mgr. Tatiana Piačková. Svoje vedomosti a skúsenosti čerpá nielen z profesionálneho športu, ale aj z neustáleho vzdelávania a praxe v oblasti fyzioterapie. Naše štúdio je miestom, kde sa kombinuje odborný prístup s empatiou a osobným prístupom. Ponúkame starostlivosť od novorodencov, cez dospievajúcu mládež, až po dospelých - naším cieľom je podporovať správny pohybový vývoj a riešiť bolesti súvisiace s pohybovým aparátom.
Pre viac informácií o našich službách a prístupe, navštívte našu webovú stránku https://www.fyziostudiotrencin.sk/ alebo náš profil na Google
https://bit.ly/fyziostudiotrencin

Pridajte sa k nám a zažite, ako sa skutočná starostlivosť a odbornosť prejavujú v praxi.
Kontakt: Fyzioštúdio Piačková

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 3 087 ľudí online.