Trainee program - Si študent VŠ a zaujíma ťa práca v oblasti Ľudských zdrojov?

MECOM GROUP s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Št 28.3.2024 11:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: - administratívna podpora personálneho a mzdového oddelenia, práca s Word, Excel a internými systémami,- participácia na výberových pohovoroch,- tvorba reportov, analýz, sledovanie zmien a ich vyhodnocovanie,- správa interných databáz,- tvorba vizualizácií a technických podkladov,- participácia na dennej agende,- podmienkou je byť vysokoškolským študentom - denného štúdia - 3. alebo 4. ročníka, ideálne v ekonomickom alebo humanitnom odbore,- týždenný rozsah priemerne 20 hod./týždenne. Termín nástupu: asapDruh pracovného pomeru: na dohoduIné výhody: - platená stáž, praktická príprava, školenia,- príspevok na stravovanie,- spoznávanie interného prostredia výrobného závodu,- budovanie profesionálnych vzťahov,- zľavy na nákup vlastných výrobkov,- teambuildingové aktivity,Informácie pre uchádzača: V prípade Vášho záujmu o nami ponúkanú pracovnú pozíciu, pošlite nám Váš profesný životopis v slovenskom s predmetom správy: Trainee program pre študentov_HR oddelenie.
Kontaktovaní budú len vybraní uchádzači, ktorí splnia nami predpísané požiadavky.
Požadované vzdelanie:študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:- zodpovedný a spoľahlivý prístup k zadaným úlohám
- schopnosť pracovať vo vysokom tempe a v rýchlo sa meniacom prostredí
- komunikatívnosť, podpora tímového ducha
- chuť učiť sa nové veci

MECOM GROUP s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Charakteristika/ história spoločnosti:
Slovenská spoločnosť MECOM bola členom skupiny Carnibona, ktorá sa stala jednou z najsilnejších a najrýchlejšie sa rozvíjajúcich spoločností v oblasti spracovania mäsa v stredoeurópskom regióne. Vznikla v roku 2008 postupným zlučovaním významných mäsospracujúcich spoločností s dlhoročnou tradíciou na Slovensku, v Maďarsku a v Českej republike.
V roku 2021 sme sa stali hrdou súčasťou potravinárskej spoločnosti Smithfield Foods, ktorá je globálnym lídrom na trhu v mäsospracujúcom priemysle. Spoločnosť podniká v potravinárstve pod mottom „Dobré jedlo. Zodpovedne.“ a stala sa jednou z popredných svetových vertikálne integrovaných mäsospracujúcich spoločností.
Akvizíciou skupiny do ktorej patrí aj naša spoločnosť MECOM posilňujú portfólio značiek a pokračujú v dlhodobej stratégii na európskom trhu.
Kontakt: MECOM GROUP s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 4 391 ľudí online.