Asistent manažéra cestovnej kancelárie

TIP travel a.s.
Dlhodobá brigáda
Št 28.3.2024 15:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: - spracovanie zoznamov v Excel, spracovanie štatistík- kontakt so zahraničím partnerom - telefonicky, písomne, osobne (anglický jazyk)- starostlivosť o rezervácie zájazdov- komunikácia s pobočkami CK Ponúkaný plat: Od 1300.00 – + osobné odmeny naviazané na výkonTermín nástupu: 01.05.2024Druh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: dobré platové podmienkypríjemné pracovné prostrediemožnosť poznávacích zahraničných ciestpríspevok na stravovanie na účet
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:Hľadáme zodpovedných, flexibilných, komplexne a logicky rozmýšľajúcich ľudí, ktorí sa neboja zodpovednosti a práce nadčas. Vyžadujeme ovládanie AJ aktívne, znalosť ďalších cudzích jazykov je výhodou. Uprednostňujeme uchádzačov z Piešťan a okolia. Vodičský preukaz skupiny B výhodou.

TIP travel a.s.x

Stručná charakteristika spoločnosti: TIP travel, a.s. je lídrom na trhu cestovného ruchu s viac ako 30- ročnou tradíciou. V rámci produktového portfólia ponúkame pobytové zájazdy pri mori, ako aj poznávacie zájazdy do Európy Ázie aj Afriky. Viac informácií na www.tiptravel.sk.
Kontakt: TIP travel a.s.

Ďalšie brigády

Balenie elektroniky v sklade

Piešťany
5,5 € / hod.

Balenie elektroniky v sklade

Piešťany
5,5 € / hod.

Balenie elektroniky v sklade

Piešťany
5,5 € / hod.

Balenie elektroniky v sklade

Piešťany
5,5 € / hod.
Ďalšie brigády Piešťany (37)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 5 170 ľudí online.