Office manager

Blaguss Slovakia s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Št 28.3.2024 18:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: vedenie pokladneevidencia došlej poštypríprava podkladov pre fakturáciu resp. vystavovanie faktúrpodpora vedenia spoločnosti a spolupráca s ostatnými oddeleniami spoločnostizabezpečovanie objednávok (kancelárskych potrieb a pod.)rôzne ďalšie úlohy súvisiace s chodom kancelárieMiesto výkonu práce: Pribylinská ul. 10, Bratislava-Žabí majer (v dostupnosti MHD) Ponúkaný plat: Od 1600.00 – mesačná mzda minimálne 1 600 EUR, zložená z fixnej a variabilnej časti, môže byť aj vyššia v závislosti od schopností a kvalifikácie uchádzačaTermín nástupu: ASAP resp. podľa dohodyDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: • práca v stabilnej medzinárodnej spoločnosti s tradíciou viac ako 90 rokov na trhu;• zľavy na cestovanie v rámci celej Európy s autobusmi FLIXBUS a BLAGUSS;• zabezpečený pitný režim/coffee time;• plne hradený finančný príspevok 6,90 €/deň;• flexibilná pracovná doba, home office podľa dohody;• možnosť profesionálneho rastu;• zabezpečenie vybraných školení a jazykových kurzov podľa dohody.Informácie pre uchádzača: V prípade Vášho záujmu nám prosím zašlite svoj životopis.

Vopred ďakujeme všetkým záujemcom. Kontaktovať budeme iba vybraných záujemcov pozvaných na osobný pohovor.
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

• znalosť nemeckého jazyka na komunikačnej úrovni výhodou
• samostatnosť, precíznosť a zodpovedný prístup k práci
• ochota učiť sa nové veci

Blaguss Slovakia s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Skupina Blaguss poskytuje prostredníctvom 400 vozidiel najvyššej kvality profesionálne služby autobusovej dopravy v strednej a západnej Európe s 90-ročnou tradíciou.
Blaguss Slovakia s.r.o. ako dcérska spoločnosť rakúskej spoločnosti Blaguss Reisen spĺňa najvyššie požiadavky na kvalitu, profesionalitu a bezpečnosť.
V súčasnosti zabezpečujeme pohodu cestujúcich vodičmi v 27 krajinách prostredníctvom flotily Blaguss a diaľkových autobusov Flixbus.
Kontakt: Blaguss Slovakia s.r.o.

Ďalšie brigády

Dokladanie tovarov do regálov v obchodnom reťazci

Bratislava - Petržalka
8,62 € / hod.

Dokladanie tovaru do regálov

Bratislava - Devínska Nová Ves
5 € / hod.
Ďalšie brigády Bratislava (599)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 4 635 ľudí online.