Divadelný manažér/ka

Kulturmarket 2 s. r. o.
Dlhodobá brigáda
Pi 29.3.2024 15:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: - Komunikácia s partnermi, vyjednávanie a dohadovanie podmienok, budovanie priateľských a dlhotrvajúcich vzťahov- Participácia pri tvorbe a inscenovaní nových projektov- Rezervácia priestorov na naše inscenácie- Správa vstupeniek a práca s predpredajovým systémom- Monitorovanie trhu, reportovanie a vypracovanie analýz predaja- Príprava podkladov a kooperácia s marketingovým tímom na propagácií predstavení- Vytváranie a udržiavanie vzťahov s divadelnými skupinami, producentmi a kultunymi inštitúciami Termín nástupu: dohodouDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: - Príležitosť pracovať na zaujímavých projektoch
- Kreatívna práca v malej firme
- Možnosť osobného rastu a sebarealizácie
- Kancelária v centre Bratislavy
- Pitný režim, káva, občerstvenie
- Priateľský a príjemný kolektívInformácie pre uchádzača: V prípade záujmu o pozíciu nám, prosím, zašlite svoj životopis na “kariera(at)kulturmarket.sk”. Náš výberový proces pozostáva z viacerých krokov – výberových kôl. Na základe selekcie životopisov a následnej telefonickej predselekcie budú na osobné stretnutie pozvaní iba vybraní kandidáti, ktorí spĺňajú požadované kritériá. Ďakujeme všetkým za prejavený záujem. Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov.
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:- organizačné a komunikačné zručnosti, príjemné vystupovanie a schopnosť
komunikovať s empatiou a porozumením
- vysoké pracovné nasadenie a odolnosť voči stresu
- samostatnosť a analytické mysleni, precíznosť a presnosť
- zodpovednosť a spoľahlivosť
- flexibilita
- orientácia v odbore a kultúrny prehľad

Kulturmarket 2 s. r. o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Kulturmarket s.r.o. je už niekoľko rokov stabilnou súčasťou kultúrnej scény. Organizujeme podujatia v rôznych dôležitých kultúrnych uzloch, ako Stará tržnica, Kácečko, V Klub, Artkino za zrkadlom, Tržnica Nivy či Kino Hviezda. Eventy, ktoré robíme sa konajú nielen v Bratislave, ale aj v ďalších slovenských mestách, a darí sa nám aj v Českej republike. Naše portfólio má široký záber – venujeme sa cestovateľským aj vedecko-popularizačným prednáškam, kreatívnym predajným trhom, divadelným predstaveniam, stand-upu, koncertom, swapom, parties, diskusiám, atď. Pripravili sme stovky divadelných predstavení s inscenáciami ako Na koho to slovo padne, Účet, Mě nezadusíš, Náš priateľ René, Dobré ráno s Findou, My deti zo stanice Zoo, Let 124 či Riddikulus! Máme za sebou stovky eventov, napríklad koncerty HRANA, Pete Doherty, Vojtěch Dyk, Tricky, Dubioza Kolektiv a desiatky slovenských a českých interpretov rôznych hudobných žánrov od hip-hopu až po swing. Stojíme za populárnou značkou Cestovateľské kino, pripravujeme zábavný stand-up Pančlajn s principálom Samom Trnkom a jeho hosťami, robíme talkshow oceňovanej českej herečky Evy Holubovej Holubice, organizujeme vzdelávacie prednášky na zaujímavé témy pod značkou SmartTalk, rovnako ako aj prednášky v online priestore pod značkami Inspire Academy, Zvedavé rodičovstvo či Brainside Academy. Vytvorili sme Festival udržateľnosti POMALO a medzi naše stálice patria obľúbené párty značky ako Kubánska noc, Wannabe, Vice City, 90s Party, Wicked či RETRO. V rámci agentúrnej práce pokrývame celý proces od kreatívy, cez marketingovú propagáciu až po exekutívu priamo na mieste konania.
Kontakt: Kulturmarket 2 s. r. o.

Ďalšie brigády

Predavač v rodinnej pekárničke

Bratislava - Záhorská Bystrica
6,47 € / hod.

Asistentka predaja

Bratislava
Dlhodobá brigáda

Upratovač/ka

Bratislava
Dlhodobá brigáda

Barista/tka, Čašník/čka

Bratislava
Dlhodobá brigáda
Ďalšie brigády Bratislava (621)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 776 ľudí online.