Obchodný manažér

QEX, a.s.
Dlhodobá brigáda
Ut 2.4.2024 17:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Čo je náplňou práce: - predaj systémových riešení https://www.qex.sk/ v segmente b2b (našimi klientami sú firmy) - samostatné vedenie obchodných činností (po riadnom produktovom zaškolení) - primárne akvizícia nových klientov, neskôr starostlivosť o existujúcich klientov- príprava produktových prezentácií s cieľom jasne definovať výhody a praktické využitie ponúkaných služieb/riešení - poskytovanie poradenstva pri výbere vhodného riešenia v závislosti od definovaných požiadaviek a potrieb zákazníkov - tvorba a predkladanie cenových ponúk, konzultácie s výrobcami resp. kolegami - aktívna osobná, telefonická a elektronická komunikácia s klientmi, vytváranie dlhodobých obchodných vzťahov- vlastná databáza potenciálnych kontaktov na oslovenie s naším portfóliom je vítaná Ponúkaný plat: Od 1300.00 – do 1600.00 EUR/mesiacPo 1 roku poskytujeme zamestnancom % z celkového hospodárskeho výsledku divízie.Termín nástupu: dohodouDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: - motivačné finančné ohodnotenie, mobilný telefón, notebook, - zázemie serióznej a úspešnej spoločnosti s dlhoročnou tradíciou a neustálym rastom, leader na trhu vo svojom odvetví - možnosť cestovania do zahraničia (školenia, výstavy) - neustály odborný, profesionálny rozvoj - individuálny a ľudský prístup k zamestnancom - flexibilný pracovný čas - práca v mladom kolektíve- teambuildingy a firemné športové aktivityInformácie pre uchádzača: Štruktúrované životopisy zasielajte e-mailom na adresu barbora.azari@qex.sk
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:znalosť anglického jazyka je podmienkou
príjemne vystupovanie, komunikatívnosť
samostatnosť, zodpovednosť
priebojnosť a ochota sa vzdelávať
aktívny vodič

QEX, a.s.x

Stručná charakteristika spoločnosti: QEX, a.s. je unikátny v komplexnosti služieb a riešení, ktoré dokáže integrovať. Návrh dizajnu, výroba nábytkových a reklamných prvkov, integrácia digitálnych technológií, inštalácia a profesionálny servis. Spravuje viac než 15 000 zariadení i desiatky komplexných systémov v rámci in-house technického oddelenia. Pôsobí na slovenskom a českom trhu.

Ponúka viac ako 30 ročnú tradíciu a know-how, profesionálny a nadšený tím. QEX, a.s. je úspešný vďaka prozákazníckej orientácií, v zameraní na kvalitu služieb a v snahe prinášať inovácie, ktoré Vás posunú vpred.
Kontakt: QEX, a.s.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 113 ľudí online.