Cukrárka/ Cukrár Urban bakery

Beyond Media, s.r.o.
Dlhodobá brigáda
St 3.4.2024 21:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: - Na tvojej pozícií uvítame samostatnosť, kreativitu a organizovanosť,- pripravovať a piecť budeš cukrárske výrobky podľa stanovených receptúr- od cheesecake-ov až po torty a zákusky,- budeš pracovať s kvalitnými surovinami a modernou technológiou,- ako najvhodnejší/a kandidát/ka by si mal/a mať rád/a svoju prácu, dodržiavať hygienické návyky a byť tímový hráč, čo je základ pre zdravý kolektív,- prídi namotivovaný/á, rád/a peč a my ťa zvyšok naučíme :) Termín nástupu: máj 2024 - prípadne dohodouDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: - Poskytujeme ubytovanie v Starom meste- výška nájmu 150€/izba/mesiac,- možnosť kariérneho postupu v rozrastajúcej sa spoločnosti,- zamestnanecké zľavy vo všetkých naších prevádzkach, príspevok na tetovanie,- Multisport karta. Informácie pre uchádzača: Obľúbený koncept posedenia pri výberovej káve, nápaditých drinkoch, pive z remeselných pivovarov a skvelého jedla, to je Urban House.
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

Hľadáme kolegu/kolegyňu so zmyslom pre modernú gastronómiu na dlhodobú spoluprácu. Ak máš chuť na sebe pracovať, neustále sa vzdelávať a podieľať sa na vytvorení príjemneho zážitku pre našich hostí, si tým správnym kandidátom/kandidátkou na túto pracovnú pozíciu.

Do predmetu e-mailu uveď pozíciu Cukrárka/ Cukrár.

Vybraných kandidátov budeme kontaktovať a všetkým vopred ďakujeme za prejavený záujem.

Beyond Media, s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Beyond Media, s.r.o. je prevádzkovateľom Urban House, Old Fashioned Baru, Brixton House a Urban Beach House.
Kontakt: Beyond Media, s.r.o.

Ďalšie brigády

Pomocné manipulačné práce

Bratislava - Staré Mesto
5,5 € / hod.

Pracovník kamenárskej výroby

Bratislava
Dlhodobá brigáda
Ďalšie brigády Bratislava (805)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 5 489 ľudí online.