Obchodný zástupca v segmente B2B pre oblasť zavádzania digitálnych platobných terminálov (sales specialist of crypto terminal - 2000+ EUR)

CBS International, SE
Dlhodobá brigáda
Pi 5.4.2024 16:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Spolupráca s našou spoločnosťou ponúka unikátne príležitosti v rámci rastúceho sektora kryptomien. Ako B2B Obchodník s platformou WEXO budete mať možnosť aktívne rozvíjať obchodné vzťahy a pomáhať našim obchodným partnerom adaptovať platby v kryptomenách a tvoriť dlhodobo prospešné riešenia pre klientov, s ktorými budete počas celej spolupráce profitovať aj Vy. Digitálna platforma Wexo je inovatívna platforma, ktorá umožňuje svojim užívateľom pohodlné a bezpečné spravovanie ich digitálnych aktív. Podnikateľom umožňuje legálne a účtovne korektne, ako jediná platforma na našom trhu, prijímanie platieb za tovary a služby prostredníctvom globálnej digitálnej meny Bitcoin (Lightning Network).WEXO je unikátna a komplexná digitálna platforma na jednoduchú správu kryptomenového portfólia umožňujúca nákup a predaj kryptomien z tradičných účtov klientov.Čo bude tvoriť Vašu pracovnú náplň:Aktívne vyhľadávať a oslovovať podnikateľské subjekty s cieľom predaja kryptoterminálov a súvisiacich služieb - akékoľvek maloobchodné prevádzky;Rozvíjať a udržiavať dlhodobé obchodné vzťahy s klientmi zabezpečovaním pravidelných návštev a servisu;Poskytovať odbornú podporu a poradenstvo klientom v oblasti kryptomien a kryptoterminálov;Identifikovať nové príležitosti na trhu a predkladať návrhy na ich využitie;Spolupracovať s internými tímami na riešení potrieb klientov a optimalizácii ponúkaných produktov a služieb; Termín nástupu: ASAPDruh pracovného pomeru: skrátený úväzokIné výhody: Na pracovnom trhu bezkonkurenčné platové ohodnotenie s množstvom bonusov;Flexibilný pracovný čas a možnosť home office;Príležitosť na kariérny rast a osobný rozvoj v rámci rýchlo sa rozvíjajúceho trhu kryptomien;Príjemné pracovné prostredie a motivujúca pracovná kultúra.Informácie pre uchádzača: Po Vašej reakcii na našu pracovnú ponuku, Vás bude kontaktovať naše HR oddelenie. Kolegyňa Vám rezervuje termín video pohovoru a po jeho absolvovaní Vás do práce zaškolíme po stránke odbornej a komunikačnej.

Pošlite nám svoje CV alebo reagujte na pracovnú ponuku zanechaním svojich kontaktných údajov a ostatné zabezpečíme my.
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:
  • Minimálne stredoškolské vzdelanie;
  • Skúsenosti v oblasti predaja, preferované skúsenosti s B2B predajom;
  • Vynikajúce komunikačné a vyjednávacie schopnosti;
  • Silné porozumenie kryptomien a kryptoterminálov;
  • Schopnosť pracovať samostatne aj v tíme;
  • Schopnosť prezentovať a vysvetľovať technické aspekty kryptomien klientom.

CBS International, SEx

Stručná charakteristika spoločnosti: Naša spoločnosť vznikla s jednoduchou, no ambicióznou víziou - zjednodušiť a adaptovať svet digitálnych platieb prostredníctvom kryptomien. Veríme, že Bitcoin Lightning Network otvára dvere novým možnostiam a prináša (r)evolúciu v digitálnych transakciách. Sme tu, aby sme podnikateľom pomohli túto (r)evolúciu využiť na maximum.

Špecializujeme sa na odborné poradenstvo v oblasti kryptomien s dôrazom na adaptáciu platieb cez Bitcoin Lightning Network. Naši skúsení odborníci klientom pomáhajú porozumieť výhodám a výzvam spojeným s touto novou technológiou. Zabezpečujeme, aby mal náš obchodný partner správne nástroje a znalosti na dosiahnutie bezproblémového prechodu na moderný spôsob platby.
Pre podnikateľov sme vstupnou bránou do sveta digitálnych mien a inovatívnych platobných technológií.
Kontakt: CBS International, SE

Ďalšie brigády

Brigáda v predajni PlayGoSmart Spišská Nová Ves

Spišská Nová Ves
Dlhodobá brigáda

Pracovník bezpečnostnej služby Spišská Nová Ves

Spišská Nová Ves
Dlhodobá brigáda

Asistent predaja

Spišská Nová Ves
Dlhodobá brigáda
Ďalšie brigády Spišská Nová Ves (6)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 6 402 ľudí online.