Elektromechanik

Vrútky
ŽOS Vrútky a.s.
Dlhodobá brigáda
Po 8.4.2024 10:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Montáž, oprava, výroba, údržba a skúšanie rôznych typov elektrických zariadení, motorov, generátorov, spínacích a riadiacich zariadení, elektromotorov a točivých strojov, ako aj elektrických zariadení v budovách, dielňach Ponúkaný plat: Od 850.00 – do 1900.00 EUR/mesiacCelková mzda je závislá od zručností a praktických skúseností. 13. plat, vianočná odmena, zdravotná odmena (po splnení kritérií), príplatky v zmysle Zákonníka práce a Kolektívnej zmluvy, mimoriadne odmeny podľa plnenia plánu výroby. Mzdové podmienky budú dohodnuté na pracovných pohovoroch individuálne, podľa odbornej spôsobilosti, skúseností a zručností uchádzača.Termín nástupu: dohodouDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Ponúkame:
- ubytovanie
- 13. plat
- vianočná odmeny
- pracovné jubileá do 860 EUR
- príspevok pri narodení dieťaťa 300 EUR
- príspevok darcom krvi do 166 EUR
- závodné stravovanie, pitný režim, cez víkend gastrolístky
- výhody VIP programu - exkluzívne zľavy - DATART a hej.sk
- program MultiSport
- organizovanie športových a spoločenských podujatí pre zamestnancov a ich rodinných príslušníkov
- práca v stabilnej a perspektívnej spoločnosti
Ďalšie informácie na www.zos-vrutky.skInformácie pre uchádzača: V prípade záujmu zasielajte žiadosť o prijatie do zamestnania s uvedením vzdelania a priebehu praxe na emailovú adresu: nabor@zos-vrutky.sk .
Termín vstupného pohovoru pre pozvaných uchádzačov, ktorí spĺňajú kvalifikačné predpoklady, bude včas oznámený.
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
Ďalšie požiadavky na kandidáta:Ukončené stredné odborné vzdelanie v odbore elektromechanik.
Znalosť čítania výkresovej dokumentácie a schém.

ŽOS Vrútky a.s.x

Stručná charakteristika spoločnosti: ŽOS Vrútky a.s. je moderná priemyselná spoločnosť s bohatou strojárskou a technicko-technologickou tradíciou, know-how v oblasti vývoja, výroby a opráv železničných koľajových vozidiel a ich komponentov s významným postavením na domácom, európskom i mimoeurópskom trhu.
V súčasnosti pre svojich zákazníkov poskytuje komplexné riešenia, koncepty a realizáciu vlastných návrhov, vývoja a výroby nových koľajových vozidiel najmä osobných vozňov, medziregionálnych prímestských motorových a elektrických jednotiek, ako aj ich certifikovanú revíziu, opravy, modernizáciu a revitalizáciu vrátane elektrických a spaľovacích lokomotív, súčastí a komponentov, výbavy koľajových vozidiel všetkých trakcií ako sú podvozky, dvojkolia, trakčné a pomocné motory, trakčné transformátory a ostatné elektrické a elektronické stroje – aj atypické, transformátory rôznych typov a konštrukčných vyhotovení.
Ďalšie info na www.zos-vrutky.sk
Kontakt: ŽOS Vrútky a.s.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 5 956 ľudí online.