Sandwich Artist pre prevádzku SUBWAY®

ZALKS s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Po 8.4.2024 15:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: STAŇ SA ČLENOM ZAUJÍMAVÉHO TÍMU a vyskúšaj prácu s prípravou a predajom sendvičov, wrapov a šalátov, ktoré pripravujeme priamo pred očami zákazníka. Nie sme obyčajný fastfood. Popri skvelých čerstvo plnených sendvičoch pripravujeme aj chrumkavé pečené zemiačky, koláčiky.  Termín nástupu: dohodouDruh pracovného pomeru: skrátený úväzokIné výhody: - práca v mladom tíme šikovných inšpiratívnych ľudí- ponúkame stabilitu, zohratý tím, férovosť- uvedený plat je orientačný a môže sa meniť na základe skúseností, nadšenia a očakávaní- prioritne hľadáme kolegov na ranné (doobedňajšie) zmeny- zamestnanecká strava + zľavyInformácie pre uchádzača: V prípade, ak Vás naša ponuka zaujala, zašlite nám prosím životopis na mail adresu kosicesubway@gmail.com

Termín nástupu bude individuálne dohodnutý s každým uchádzačom.
Kontaktovať budeme vybraných uchádzačov najneskôr do dvoch týždňov.
Vážime si Vašu dôveru a všetkým uchádzačom ďakujeme za prejavený záujem.
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:- dobré komunikačné schopnosti a zručnosti
- tímový duch, ochota učiť a rozvíjať sa
- dodržiavanie štandardov daných spoločnosťou
- odvaha a zodpovedný prístup, všetko ostatné Vás naučíme

ZALKS s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Značka SUBWAY® je franchisingovým reťazcom s rýchlym občerstvením. Zameriava sa predovšetkým na každý deň čerstvo pripravené sendviče, wrapy, šaláty - šalátové misky, ktoré sú pripravované priamo pred očami zákazníka, presne podľa želania zákazníka.
Skladajú sa z čerstvo upečeného pečiva, mäsovej, či vegetariánskej alebo vegánskej náplne, bohatej zeleninovej oblohy, syra, omáčky, korenia a prípadne ďalších extra surovín. Všetky sendviče, wrapy a aj šalátové misky sa vyrábajú zo surovín pripravovaných priamo v predajni. Pokrmy pripravujeme rýchlo, ale nepoľavujeme z nárokov na kvalitu a chuť našich špecialít. Nájdete u nás originálne ingrediencie, ktoré si vychutnáte doslova všetkými zmyslami.
Kontakt: ZALKS s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 5 082 ľudí online.