Asistent/ka predaja OFFICE SHOES v Bratislave

Shoebox Slovakia s. r. o.
Dlhodobá brigáda
Po 8.4.2024 16:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Je to jednoduché.

Hľadáme aktívnych ľudí s tímovým duchom, príjemným vystupovaním, pozitívnym myslením a dobrou náladou. Nepotrebujeme roky pracovných skúseností a niekoľko stranové životopisy, no ak máš skúsenosti, u nás sa ti ich podarí rozvinúť... Práca v obchode vie byť aj náročná, no môže by skvelým štartom do tvojej kariéry alebo stabilnou prácou pre tých skúsenejších. Ponúkaný plat: Od 1075.00 – do 1350.00 EUR/mesiacindividuálne odmeny a bonusyTermín nástupu: ihneď alebo dohodouDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Prečo by si mal pracovať práve pre nás? STABILITA - Sme rýchlo rozrastajúca sa a dynamická spoločnosť so svojím stabilným miestom na trhu vo viacerých krajinách.MÓDA KTORÚ PONÚKAME - Obúvaj sa do topánok od svetových značiek vďaka nášmu pravidelnému príspevku na pracovnú obuv z našej širokej ponuky. Vždy tie najtrendovejšie značky a horúce módne novinky nájdeš práve u nás.ODMENY- Dobré výsledky predajne sa vďaka mesačným odmenám veľkoryso ukážu aj na tvojej mzde.BENEFITYpo skúšobnej dobe si s nami môžeš začať užívať rôzne benefity :)- plne hradená pracovná uniforma aby si zapadol do tímu- darčeková poukážka po každom odpracovanom roku u nás- vianočná poukážka - zabezpečené občerstvenie na predajni(voda, káva, čaj)- zľava až do výšky 50% na celý sortiment obuvi, doplnkov a oblečenia v predajniach OFFICE SHOES a SKECHERSPRACUJ S KAMARÁTMI- dostaneš finančnú odmenu až do výšky 100€ pri odporučení známeho na voľnú pozíciu. +++PONÚKAME:? Ponúkaná mzda 1075,- €/mes. v hrubom? Mesačné a kvartálne odmeny z tržieb? Príspevok na pracovnú obuv 60€ 2x ročne? Stravné hradené v aktuálny mesiac +++ČO VIEME EŠTE PONÚKNUŤ? :)Rýchly kariérny rastTvoja šikovnosť v práci nikdy nezostane nepovšimnutá. Každý zamestnanec má možnosť pracovného postupu, limity sú dané iba tebou.Baví ťa vystavovanie produktov, práca s kolegami alebo práca v sklade? Tvoj talent chceme rozvíjať ďalej a to tam kde sa cítiš najlepšie.
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:Zaujala Ťa naša ponuka?

Pošli nám tvoj životopis a my sa ti čoskoro ozveme.

Shoebox Slovakia s. r. o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Spoločnosť SHOEBOX prevádzkuje sieť kamenných predajní OFFICE SHOES, SKECHERS a eshopov OFFICE SHOES s topánkami obľúbených svetoznámych značiek.
Od svojho založenia v roku 1996 sa značka OFFICE SHOES rozrástla do súčasnej podoby, kedy pôsobí v desiatich štátoch a prevádzkuje viac ako 200 predajní. Široký sortiment neustále sa rozširujúcich medzinárodne uznávaných a rešpektovaných značiek topánok nájdete v našich predajniach a internetovom obchode zastúpený najnovšími trendmi.
Kontakt: Shoebox Slovakia s. r. o.

Ďalšie brigády

Asistent predaja v obchode s kancelárskym tovarom

Bratislava - Petržalka
8,62 € / hod.

Údržba a správa areálu, manipulačné práce v sklade

Bratislava - Nové Mesto
5,5 € / hod.

Dokladanie tovaru do regálov

Bratislava - Trnávka
5 € / hod.

Pokladník, pokladníčka v obchodnom reťazci

Bratislava - Staré Mesto
7,13 € / hod.
Ďalšie brigády Bratislava (752)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 453 ľudí online.