Zvárač - Nemecko - Aj bez jazyka - Trvalý pracovný pomer- od 17.50 € netto /hodina

Nemecko
VM Recruitment s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Po 8.4.2024 16:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Pracovné ponuky sú na trvalý pracovný pomer s nemeckou zmluvou, ktorú kandidáti obdržia pred vycestovaním. Bez podmienky znalosti cudzieho jazyka. Firma poskytuje aj zálohy.Prácu nájdeme jednotlivcom, ale aj  skupine kamarátov, študentom s praxou.Pre nášho overeného klienta hľadáme pracovný personál v Nemecku na pozíciu.:Zvárač metódou TIG, MIG, MAG, CO2Miesto práce:  Nemecko (viac lokalít)Mzda:Od 2800 € v čistom mesačnealebo od 17.50 € v čistom na hodinu vrátane diétPoobedný príplatokNočný príplatokRôzne platové ohodnotenie závislé od pracovnej praxe.Firemné ubytovanie:Samostatná izbaUbytovanie od 20€ do 30€ na deň.MOŽNOSŤ NÁJSŤ SI VLASTNÉ UBYTOVANIE PO PRÍCHODE! Ponúkaný plat: Od 3800.00 – do 4500.00 EUR/mesiac+ 7.00 € v čistom diéty na hodinu + Poobedný príplatok + Nočný príplatokTermín nástupu: DohodouDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Zabezpečené školenie / zaplatenéNemecká pracovná zmluva na dobu neurčitú TPP održaná pred vycestovanímMožnosť práce na turnusy po splnení mesačného plánuDlhodobá stabilná prácaPreplácané nadčasyDiéty, ubytovanie zabezpečené zamestnávateľomOsobný prístup ku každému uchádzačoviKariérny rast vo firmePracovné a ochranné pomôcky zabezpečenéInformácie pre uchádzača: Prosím kontaktujte Nás, ak hľadáte prácu v zahraničí. Naša spoločnosť hľadá zamestnancov do skladov, hotelierstvo ale aj kvalifikované práce v rôznych štátoch.

Vybavenie práce je kompletne bezplatné, rýchle a online bez potreby osobnej návštevy.

Monika Schwarzová
00421 948 905 430
info@vmrecruitment.com
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

Požiadavky na zamestnanca:

  • Prax na dannej pozícii
  • Nemecký jazyk výhodou, ale nie podmienkou.
  • Vodičský preukaz - jeden z partie
  • Auto - jeden z partie


VM Recruitment s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: VM Recruitment poskytuje profesionálne služby uchádzačom o zamestnanie a zamestnávateľom. A s našimi dlhodobými skúsenosťami sme sa naučili, že personálne obsadenie nie je číselná hra - je to podnik, ktorý vytvára a váži si medziľudské vzťahy. Preto kladieme dôraz na počúvanie, vedenie správnym smerom a prispôsobovaniu sa pracovnému trhu.

S našim tímom ponúkame riešenia na mieru, ktoré uspokoja vaše individuálne potreby. Spolupracujeme s poprednými organizáciami, a vyvinuli sme si pozitívnu reputáciu v našom odbore.

https://www.vmrecruitment.com/
https://www.facebook.com/personalnaagenturaVM/
https://www.linkedin.com/company/vmrecruitment
Kontakt: VM Recruitment s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 5 740 ľudí online.