Kuchár, kuchárka na vysokohorskej chate

Demänovská Dolina
Kamienka s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Št 11.4.2024 0:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Príprava raňkového bufetu: teplé /studené jedlá, viac druhov polievok, stále denné menu podľa receptúr,(nevyžaduje sa prax) a 2-3 jedlá v ponuke dňa. Očakávame chuť pracovať a skôr variť rád, ako byť profi kuchár. Zvládať organizovanie chodu kuchyne, výdaja jedál. Mať zmysel pre čistotu, pracovný poriadok a zodpovedosť. Ponúkaný plat: Od 1500.00 – mzda je dotvorená poddielom z obratuTermín nástupu: ihneďDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Práca v jedinečnom vysokohorskom prostredí s výhľadmi na Slovensko, ubytovanie a stravovanie na chate, zľavy pre rodinných príslušníkov, káva/čaj/voda v réžií zamestnávateľa. Informácie pre uchádzača: Práca je na turnusy. Možnosť bývať na chate s kolektívom ostatných spolupracovníkov. Neformálna atmosféra.
Priateľské pracovné prostredie. Komunikácia s hosťami, ktorí u nás oddychujú aktívne, či pasívne.
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:Nadšenie pre gastronómiu a chutné jedlo. Variť rád. Mať zdravú životosprávu. Vzťah ku prírode a ekológií. Považovať sa za slušného človeka. Byť v dobrej zdravotnej kondícií. Vedieť vyšľapať na chatu peši v prípade výpadku kabínovej lanovky. Absolvent Hotelovej Akadémie aj bez praxe je vítaný. Motivačný list.

Kamienka s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Spoločnosť Kamienka s.r.o. je prevádzkovateľ vysokohorskej chaty na hlavnom hrebeni Nízkych Tatier vo výške 1985 m n/m v centrálnej časti, s krátkodobým ubytovaním a reštauráciou. Chata je otvorená celoročne. V zimnej a letnej turistickej sezóne je práce viac. Dostupnosť je kabínkovými dopravnými zariadeniami a peši, mimo dosahu bežných záchranných zložiek.
Kontakt: Kamienka s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 3 169 ľudí online.