Mechanik malých plavidiel a strojového parku, Komárno

ALT, a.s.
Dlhodobá brigáda
Pi 12.4.2024 11:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Servis a údržba malých plavidiel (jachty) a strojového (vozového) parku firmyDrobné opravárenské práceDrobné elektrikárske práceObsluha čerpacej stanice pre firemné vozidlá a plavidláOprava a inštalácia lodných motorov (zaškolíme)Výmena a oprava brzdových systémov vozidielDiagnostika a odstraňovanie porúch motorových vozidielSkladovanie a evidencia náhradných dielov a súčiastokTypický deň na pracovnej pozícii môže zahŕňať kontrolu a údržbu plavidiel a vozidiel, opravu rôznych porúch a diagnostiku motorových vozidiel. V prípade potreby sa môže vykonávať aj obsluha čerpacej stanice pre firemné vozidlá a plavidlá.Pracovná doba pre pozíciu Mechanik malých plavidiel a strojového parku v Komárne je 8 hodín denne, od pondelka do piatku, s možnosťou práce aj cez víkendy v prípade potreby. Ponúkaný plat: Od 1600.00 – v závislosti od skúseností a znalosti v oboreTermín nástupu: ihneďDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Obedy len za 1,50€/deňKoncoročné zamestnanecké odmenyNové moderné priestoryPráca v mladom a dynamickom kolektívePerspektívne a stabilné zamestnaniePráca 5 dní v týždni, 1 pracovná zmenaZabezpečené pracovné oblečenieMožnosť osobného a profesijného rastuPríspevok na dopravuKariérny rast a možnosť získať nové skúsenostiInformácie pre uchádzača: ALT, a.s. pôsobí na slovenskom trhu od roku 1997. Medzi jej hlavné činnosti patrí predovšetkým výroba strojných zariadení pre nemeckých a rakúskych obchodných partnerov a tiež výroba a oprava malých a stredných plavidiel.
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
Ďalšie požiadavky na kandidáta:
  • Výhodou je ak je uchádzač držiteľ vodičského oprávnenia skupiny B, C alebo T, čo umožňuje preradenie aj na iné pozície v rámci spoločnosti.

ALT, a.s.x

Stručná charakteristika spoločnosti: ALT, a.s. pôsobí na slovenskom trhu od roku 1997. Medzi jej hlavné činnosti patrí predovšetkým výroba strojných zariadení pre nemeckých a rakúskych obchodných partnerov a tiež výroba a oprava malých a stredných plavidiel.
Kontakt: ALT, a.s.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 5 191 ľudí online.