Brigádnik vo výrobe

Šarišské Michaľany
IMUNA PHARM, a.s.
Dlhodobá brigáda
Pi 12.4.2024 17:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Prijmeme brigádnikov na poobedné zmeny do farmaceutickej výroby.Náplň práce:- pomocné pracovné úkony podľa platnej dokumentácie pri výrobe infúznych roztokov,- pomocné práce pri finalizácii balenia infúznych roztokov,- optická kontrola infúznych roztokov,- obsluha výrobných zariadení,- sanitácia výrobných priestorov a zariadení.Práca je vhodná pre študentov, dôchodcov aj mamičky na MD/RD. Ponúkaný plat: Od 4.31 – K ponúkanej mzde je vyplácané mzdové zvýhodnenie za prácu v sobotu, v nedeľu a v noci.Termín nástupu: ihneďDruh pracovného pomeru: na dohoduInformácie pre uchádzača: IMUNA PHARM, a.s., vopred ďakujem všetkým uchádzačom o záujem pracovať v našej spoločnosti, odpovedať budeme iba vybraným uchádzačom, ktorí budú zaradení do užšieho výberu.
Požadované vzdelanie:študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
Ďalšie požiadavky na kandidáta:- zodpovednosť
- samostatnosť
- chuť učiť sa nové veci
- precíznosť

IMUNA PHARM, a.s.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Spoločnosť bola založená v roku 1953, ako IMUNA, š. p., za toto obdobie prešla mnohými zmenami a svoju novú históriu začala písať v roku 2002, kedy sa privatizáciou transformovala na spoločnosť IMUNA PHARM, a.s. .
V súčasnosti je IMUNA PHARM, a.s. jedným z popredných výrobcov infúznych a irigačných roztokov na slovenskom a českom trhu.
Naše produkty sú vyrábané a distribuované v režime správnej výrobnej praxe a správnej distribučnej praxe, čo nás oprávňuje ponúkať naše produkty aj na náročných zahraničných trhoch.
Viac sa o nás môžete dozvedieť na stránke: www.imuna.sk .
Kontakt: IMUNA PHARM, a.s.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 6 546 ľudí online.