Asistent/ka predaja svetovej značky SKECHERS v Bratislave

Shoebox Slovakia s. r. o.
Dlhodobá brigáda
Po 15.4.2024 16:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Aké je to pracovať pre svetovú značku s najpohodlnejšiu obuvou v ponuke?Aké je to tráviť čas objavovaním technologických noviniek ktoré naša obuv ponúka?Aké je to tešiť sa do práce a užívať si príjemný kolektív?Si zvedavý/á? Pridaj sa ku nám.Hľadáme aktívnych ľudí s tímovým duchom, príjemným vystupovaním, pozitívnym myslením a dobrou náladou. Nepotrebujeme roky pracovných skúseností a niekoľko stranové životopisy... Práca v obchode vie byť aj náročná, no môže by skvelým štartom do tvojej kariéry alebo stabilnou prácou pre tých skúsenejších. Ponúkaný plat: Od 1050.00 – do 1300.00 EUR/mesiacindividuálne odmeny a bonusyTermín nástupu: ihneď alebo dohodouDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Prečo by si mal pracovať práve pre nás?STABILITA- Sme rýchlo rozrastajúca sa a dynamická spoločnosť so svojím stabilným miestom na trhu vo viacerých krajinách.MÓDA KTORÚ PONÚKAME- Obúvaj sa do topánok od svetového výrobcu vďaka pravidelnému príspevku na pracovnú obuv z našej širokej ponuky. Vždy tie najtrendovejšie modely a najnovšie technológie.ODMENY- Dobré výsledky predajne sa vďaka mesačným odmenám veľkoryso ukážu aj na tvojej mzde.BENEFITYpo skúšobnej dobe si s nami môžeš začať užívať rôzne benefity :)- plne hradená pracovná uniforma aby si zapadol do tímu- darčeková poukážka po každom odpracovanom roku u nás- vianočná poukážka- zabezpečené občerstvenie na predajni(voda, káva, čaj)- zľava až do výšky 50% na celý sortiment obuvi, doplnkov a oblečenia v predajniach SKECHERS a OFFICE SHOESPRACUJ S KAMARÁTMI- dostaneš finančnú odmenu až do výšky 100€ pri odporučení známeho na voľnú pozíciu.+++PONÚKAME:? Mesačná mzda 1050,- €/mes. v hrubom ? Mesačné a kvartálne odmeny z tržieb? Príspevok na pracovnú obuv 60€ 2x ročne? Stravné hradené v aktuálny mesiac+++ČO VIEME EŠTE PONÚKNUŤ? :)Rýchly kariérny rastTvoja šikovnosť v práci nikdy nezostane nepovšimnutá. Každý zamestnanec má možnosť pracovného postupu, limity sú dané iba tebou.Baví ťa vystavovanie produktov, práca s kolegami alebo práca v sklade? Tvoj talent chceme rozvíjať ďalej a to tam kde sa cítiš najlepšie.
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:Zaujala Ťa naša ponuka?

Pošli nám tvoj životopis a my sa ti čoskoro ozveme.

Shoebox Slovakia s. r. o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Spoločnosť SHOEBOX prevádzkuje sieť kamenných predajní OFFICE SHOES, SKECHERS a eshopov OFFICE SHOES s topánkami obľúbených svetoznámych značiek.
Od svojho založenia v roku 1996 sa značka OFFICE SHOES rozrástla do súčasnej podoby, kedy pôsobí v desiatich štátoch a prevádzkuje viac ako 200 predajní. Široký sortiment neustále sa rozširujúcich medzinárodne uznávaných a rešpektovaných značiek topánok nájdete v našich predajniach a internetovom obchode zastúpený najnovšími trendmi.
Kontakt: Shoebox Slovakia s. r. o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 3 121 ľudí online.