Výskumný a vývojový pracovník v oblasti elektrických veličín a času

Slovenský metrologický ústav
Dlhodobá brigáda
Po 15.4.2024 17:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Hľadáme nového kolegu/kolegyňu na zaujímavú pozíciu výskumného pracovníka v oblasti metrológie:- realizácia meraní na etalónoch - uchovávanie a rozvoj etalónov,- vývoj nových zariadení,- tvorba pracovných postupov,- možnosť programovania ovládacích a vyhodnocovacích programov,- účasť na medzinárodných porovnávacích meraniach a projektoch,- činnosť v národných a medzinárodných metrologických organizáciách,- výkon metrologických služieb (kalibrácie, overenia, skúšky typu meradla),- lektorská činnosť vo vzdelávacom stredisku SMÚ. Ponúkaný plat: Od 1500.00 – Reálna ponúkaná mzda bude stanovená podľa dosiahnutej doby praxe a dosiahnutých pracovných výkonov. Funkčný plat je určený v zmysle zákona č. 553/2003 Z. z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov.Termín nástupu: dohodouDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: - zaujímavá odborná práca, - práca na etalónoch- možnosť zapojenia do medzinárodnej spolupráce- možnosť doktorandského štúdia- výborný kolektív- systém zamestnaneckých benefitov,- dovolenka nad stanovený rámec zákona (5 dní)- pružný pracovný čas- bezplatné jazykové kurzy- profesionálny rast / profesionálne vzdelávanie a odborný rast v technickej oblasti s veľkým potenciálom,- príspevok na dôchodkové doplnkové sporenie.Informácie pre uchádzača: Zoznam požadovaných dokladov do výberového konania:
• štruktúrovaný životopis.
Požadované vzdelanie:študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

- schopnosť samostatne pracovať s jemnou a citlivou mechanikou,
- technické a logické myslenie, schopnosť hľadať riešenia,
- analytické myslenie,
- presnosť pri spracovaní údajov,
- prezentačné schopnosti,
- zdravotná spôsobilosť,
- bezúhonnosť,
- flexibilita


Výhodou:
- znalosti elektronických obvodov a návrhov plošných spojov,

- AJ na komunikatívnej úrovni výhodou,

- znalosti zo základov programovania,

- skúsenosti so štatistickým vyhodnocovaním meraní,

- odborná prax výhodou. 


Slovenský metrologický ústavx

Stručná charakteristika spoločnosti: Slovenský metrologický ústav ako národná metrologická inštitúcia a orgán štátnej správy pôsobí v zmysle zákona č. 157/2018 Z. z. o metrológii a v zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej „Zákon o metrológii") a jej činnosť je do značnej miery podmienená medzinárodným postavením, dôveryhodnosťou a výsledkami medzinárodného porovnania metrologických činností.

Hlavný prínos SMU pre národné hospodárstvo SR je zabezpečenie jednotnosti a presnosti merania fyzikálnych a technických veličín používaním overených a kalibrovaných meradiel, resp. certifikovaných referenčných materiálov. Ide pritom predovšetkým o meranie v obchode a pri meraniach súvisiacich s platbami, pri ochrane zdravia, bezpečnosti, majetku a životného prostredia, v technológii výroby a v iných oblastiach, kde môžu vzniknúť konfliktné záujmy na výsledkoch merania.
Významný podiel na činnostiach SMU má poskytovanie metrologických služieb, ktoré vykonáva na vysokej odbornej úrovni, zodpovedajúcej postaveniu ústavu ako národnej metrologickej inštitúcie, zaručujúcej kvalitu meraní na národnej i medzinárodnej úrovni.
Kontakt: Slovenský metrologický ústav

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 5 924 ľudí online.