Staň sa súčasťou tímu ANKER a pracuj ako barista a pekár v nákupných centrách Aupark, Avion a Central

Ďumbierska, s. r. o.
Dlhodobá brigáda
Ut 16.4.2024 15:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Typický deň na pracovnej pozícii:Ranná príprava prevádzky na otvorenie - vypekanie pečiva v automatických peciach, výroba snackov podľa manuálov a dokladanie pripravených hotových produktov do predajných pultovPreberanie tovaru od dodávateľovPríprava teplých nápojov a obsluha pokladne a zákazníkaDodržiavanie čistoty na prevádzke - v kuchyni, za pultom aj na rajóneDopĺňanie pultov pečivom počas celého dňaUzávierka pokladne Ponúkaný plat: Od 1260.00 – do 1260.00 EUR/mesiac+ stravné lístky v hodnote 5,10€ 920€ = hrubá mzda, 340€ = variabilná zložka vyplácaná na základe splnenia mesačných plánov tržiebTermín nástupu: ihneďDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Pracovné oblečeniePríležitosť profesijného rastuZamestnanecká zľavová kartaStravné lístkyFlexibilný pracovný časMožnosť účasti na školeniach a workshopochInformácie pre uchádzača: Hľadáme nových kolegov do prevádzok v nákupnom centre Aupark, Avion a Central.

Úplne novú prevádzku v Avione otvárame už 03. mája !

11-hodinové smeny - krátky/dlhý týždeň Aupark, Avion a Central:
05:30 - 17:30 (1 hod. prestávka) a
09:00 - 21:00 (1 hod. prestávka)
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
Ďalšie požiadavky na kandidáta:
  • Príjemné vystupovanie a zodpovednosť
  • Dochvíľnosť a kultivovaný prejav
  • Komunikatívna osobnosť
  • Flexibilita a samostatnosť sú nevyhnutné
  • Ochota pracovať krátky/dlhý týždeň, 11-hodinové smeny

Ďumbierska, s. r. o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: História tradičnej viedenskej pekárne Ankerbrot je ojedinelým spôsobom prepojená so samotnou históriou mesta. Založili ju v roku 1891 v mestskej štvrti Favoriten bratia Mendelovci. Samotný názov ANKER pochádza z nemeckého prekladu slova „kotva“ a symbolizuje dôveryhodnosť. V minulosti bol tento názov ako punc kvality vyrážaný aj do samotných pekárenských produktov ANKER.
Dnes je ANKER so svojimi 140 filiálkami najväčšou pekárenskou sieťou v Rakúsku. Svoje pôsobenie na Slovensku začal ANKER v roku 2012 založením franšízovej pobočky v Bratislave. Od svojho vzniku sa spoločnosť dynamicky rozvíja a rastie.
"Len to najlepšie je náš každodenný chlieb". Našim cieľom je prinášať zákazníkom len to najlepšie. Pri výrobe chleba, pečiva a všetkých našich produktov používame len suroviny tej najvyššej kvality. Samozrejmosťou je absolútna čerstvosť našich výrobkov. Každý zákazník je pre nás dôležitý a máme radi výzvy. Snažíme sa uspokojiť aj tie najnáročnejšie požiadaviek a potreby našich zákazníkov. V kvalite našich produktov sa odzrkadľujú aj rozsiahle skúsenosti prvotriednej viedenskej pekárne, ktorej tradícia začala pred viac ako 120 rokmi.
V ANKERi ide dlhoročná tradícia ruka v ruke s inováciou. Využívame nielen moderné výrobné metódy a technológie, ale sledujeme aj najnovšie trendy v stravovaní, čoho dôkazom je aj dynamicky sa rozvíjajúce portfólio našich produktov. U nás si prídu na svoje i vegetariáni, vegáni, či ľudia s intoleranciou na lepok.
Kontakt: Ďumbierska, s. r. o.

Ďalšie brigády

Sestra na lôžkovom oddelení

Bratislava
Dlhodobá brigáda

Pomocné manipulačné práce

Bratislava - Staré Mesto
5,5 € / hod.

Pokladník, pokladníčka v obchodnom reťazci

Bratislava - Ružinov
5,1 € / hod.

Pokladník, pokladníčka v obchodnom reťazci

Bratislava - Ružinov
5,1 € / hod.
Ďalšie brigády Bratislava (642)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 5 356 ľudí online.