Náplň práce, informácie o pracovnom mieste:
• Dodržiavanie HACCP
• Obsluhovanie zákazníkov reštaurácie a komunikácia s nimi,
• Dodržiavanie stanovených gastronomických pravidiel obsluhy hostí,
• Prestieranie stolov, dodržiavanie správnych zásad stolovania,
• Uvádzanie hostí k voľným miestam na stolovanie,
• Prijímanie objednávok od zákazníkov, ich vybavovanie a vyúčtovanie,
• Kontrolovanie stavu gastronomického zariadenia, udržiavanie poriadku a čistoty,
• Evidovanie rezervácií a objednávok prijatých mailom, faxom, telefonicky alebo osobne,
• Dodržiavanie hygienických štandardov a čistoty na pracovisku,
• Sledovanie správnych skladových zásob základných surovín,
• Vedenie evidencie SBL
Ponúkaný plat:
Od 1200.00 – do 1800.00 EUR/mesiac+ odmeny podľa skúseností
Termín nástupu:
20.04.2024
Druh pracovného pomeru:
plný úväzok
Bio Háj, s.r.o.x
Stručná charakteristika spoločnosti:
Prevádzka areálu a wellness rezortu s apartmánmi a reštauráciami.
Kontakt:
Bio Háj, s.r.o.