Servisný technik

Ivanka pri Dunaji
Dolphin Central Europe, s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Št 18.4.2024 18:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Pridajte sa k nášmu tímu ako Servisný techník!Vašou náplňou práce bude:Čistenie výdajníkov vody.Dezinfekcia výdajníkov vody.Údržba výdajníkov vody v súlade s hygienickými normami.Demontáž výdajníkov.Udržiavanie čistoty a poriadku v dielni.Vykonávanie opráv a údržby na prevádzkach zákazníkov. Ponúkaný plat: Od 1050.00 – do 1300.00 EUR/mesiac+ bonus vo výške 200-400€/mesiacTermín nástupu: ihneďDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Čo z toho budete mať:Príležitosť získať skúsenosti v technickej oblasti bez nutnosti praxe.Školenie na pracovisku a podpora od našich skúsených členov tímu.Pohodové, flexibilné pracovné prostredie, kde si cenia vaše nápady.Prístup do Dolphin Academy, nášho interného školiaceho programu.Rovnováhu medzi pracovným a súkromným životom s flexibilným rozvrhom, pretože vieme, že život existuje aj mimo práce.
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

Koho hľadáme:
Dychtivých ľudí, ktorých baví práca rukami a riešenie problémov.
Tímových hráčov, ktorým sa darí v prostredí spolupráce.
Jednotlivcov s prístupom "can-do" a ochotou vrhnúť sa do nových výziev.
Nevyžaduje sa žiadne špecifické vzdelanie - stačí si priniesť nadšenie!

Dolphin Central Europe, s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Prečo pracovať pre spoločnosť Dolphin?

Spoločnosť Dolphin je lídrom na trhu v oblasti hydratácie a už viac ako 20 rokov poskytuje zákazníkom na Slovensku vysokokvalitné výrobky a služby. Sme odhodlaní chrániť planétu a prostredie, v ktorom pôsobíme, a sme známi ako inovátori v odvetví, ktorí poskytujú nové, udržateľné riešenia. V spoločnosti Dolphin veríme, že spoločne môžeme mať pozitívny vplyv, a podporujeme iniciatívy, ktoré umožňujú podporu miestnych výrobcov, kedykoľvek je to možné. Sponzorujeme tiež školy a sme členmi rôznych obchodných komôr.

V spoločnosti Dolphin veríme, že každý by mal mať prístup ku kvalitnej pitnej vode. Naším poslaním je sprístupniť pitnú vodu priamo spotrebiteľovi, a to každému, kedykoľvek a kdekoľvek. Našim zákazníkom sa snažíme poskytovať výnimočné služby, a preto zamestnávame len tých najlepších.
Kontakt: Dolphin Central Europe, s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 441 ľudí online.