Zdravotná sestra na ambulancii a operačnej sále

Neovízia s. r. o.
Dlhodobá brigáda
Št 18.4.2024 18:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Do nášho Neo-tímu v Bratislave hľadáme nového kolegu alebo kolegyňu. Práca je vhodná aj pre absolventa. Chcete pomáhať ľuďom lepšie vidieť a ukázať im úplne nové pohľady na svet okolo seba? Využite ponuku pracovať v prostredí modernej očnej kliniky v Bratislave.Čo bude náplňou Vašej práce?Samostatná práca pri vyšetrovaní pacientov na prístrojoch, odber anamnézy a ďalšie činnosti podľa pokynov lekárovPríprava pacientov k operáciám v režime JZSStarostlivosť o pacientov v priebehu vyšetreníVedenie zdravotníckej dokumentácieKontinuálne vzdelávanieČo požadujeme?Komunikatívnosť, príjemné vystupovanieVysoké pracovné nasadenieOchota vzdelávať sa, flexibilita, zodpovednosťSamostatnosť, dochvíľnosťRegistrácia v komore sestierČo ponúkame?Budete spolupracovať s poprednými slovenskými oftalmológmi a chirurgami Zázemie modernej, úspešnej, inovatívnej a pacientsky orientovanej klinikyVeľmi zaujímavú pracovnú príležitosť v priateľskom a profesionálnom kolektíve Ponúkaný plat: Od 1400.00 – do 1800.00 EUR/mesiacVýška mzdy sa odvíja od kvalifikačných predpokladov a závisí od praxe a seniority kandidáta + výkonnostné prémie. Očakávaný ročný príjem je 20000-24000 EUR.Termín nástupu: DohodouDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: finančný príspevok na stravovanie 4,20 EUR/deňovocie a vitamíny na pracoviskucieľové odmenypríspevok na kartu MultiSportfiremný rekreačný apartmán v Jasnej (Nízke Tatry) a Prahezamestnanecké pôžičky a poradenstvo pre zamestnancov v daňovej a finančnej oblastipravidelné firemné akciekomfortné pracovné prostredie v modernej očnej klinikekvalitná starostlivosť o zrak pre zamestnancov aj rodinu, zamestnanecké zľavy v očnej optikenadštandardná zdravotná starostlivosť o zamestnanca a rodinu a asistencia pri riešení zdravotných problémov s možnosťou liečby na vybratých pracoviskáchpodpora osobného rastu a vzdelávaniaInformácie pre uchádzača: Výberový proces pozostáva z 2 kôl. Spolu so životopisom pošlite aj motivačný list, v ktorom vysvetlíte, prečo sa na danú prácu podľa Vás hodíte. Môžete priložiť aj ďalšie materiály, ktoré prezentujú Vaše schopnosti. Všetko starostlivo prehodnotíme. Vyrozumenie o výsledku výberového konania dostane každý uchádzač. Tešíme sa na Vás.
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:Odborná prax je vítaná.

Neovízia s. r. o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Očná klinika NeoVízia je slovenským lídrom v oblasti očnej chirurgie. Poskytuje starostlivosť už od roku 2010. Po klinike v Bratislave sme postupne otvorili pracoviská v Poprade, Trnave a Ružomberku. Ročne vyšetríme desiatky tisíc pacientov a vykonáme takmer 10 tisíc operácií očí.
Od začiatku prinášame na Slovensko inovácie a poskytujeme špičkovú zdravotnú starostlivosť pre slovenských aj zahraničných pacientov s dôrazom na najmodernejšie postupy založené na princípe „evidence based medicine“, individuálny ľudský prístup k pacientom a 5* klientský servis. Disponujeme špičkovými lasermi pre korekciu dioptrických chýb 3. generácie a aj pre operácie sivého zákalu. Sme súčasťou skupiny NeoVize Group, ktorá sa skladá z dvanástich zdravotníckych zariadení a štyroch očných optík. NeoVízia je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2015. V roku 2024 obdržala už siedmy rok za sebou ocenenie Superbrands ako najobľúbenejšia očná klinika.
Kontakt: Neovízia s. r. o.

Ďalšie brigády

Predavač v rodinnej pekárničke

Bratislava - Záhorská Bystrica
5 € / hod.

Údržba a správa areálu, manipulačné práce v sklade

Bratislava - Nové Mesto
5,5 € / hod.

Predavač,

Bratislava
Dlhodobá brigáda

Pokladník, pokladníčka v obchodnom reťazci

Bratislava - Záhorská Bystrica
7,13 € / hod.
Ďalšie brigády Bratislava (754)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 516 ľudí online.