Čašníčka - čašník, Penzión* Klopačka, Špania Dolina

Špania Dolina
Montana spol. s r.o.
Dlhodobá brigáda
Št 18.4.2024 22:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Vitajte v tíme Penziónu Klopačka v Španej Doline! Náplňou Vašej práce bude prijímanie objednávok a komunikácia so zákazníkmi. Práca s pokladňou, hotovosťou a platobným terminálom. Dodržiavanie hygieny a čistoty na pracovisku. Ubytovávanie hostí. Pomoc s výdajom jedál, výdajom a prípravou nápojov. Zabezpečenie čistoty vybavenia a priestorov pracoviska. Hľadáme Vás na obdobie sezóny od mája do septembra s možnosťou predĺženia spolupráce.  Tešíme sa na Vás! Ponúkaný plat: Od 5.00 – do 6.50 EUR/mesiacČistá hodinová mzda 4,50€Termín nástupu: dohodouDruh pracovného pomeru: na dohoduIné výhody: Práca v stabilnej spoločnosti. Zabezpečíme ubytovanie a stravovanie počas pracovnej smeny. Pravidelná výplata mzdy. Atraktívne pracovné prostredie. Flexibilný pracovný čas na zmeny. Všetko Vám radi zodpovieme na pracovnom pohovore. Informácie pre uchádzača: Životopis so žiadosťou zasielajte e-mailom na adresu klopacka@klopacka.sk.
Uchádzači budú pozvaní na osobný pohovor.
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

Očakávame zodpovednosť, flexibilitu a pozitívny prístup k práci. Samostatnosť, kreativitu, komunikatívnosť a tímovú prácu. Príjemné vystupovanie je pre túto prácu samozrejmosťou. Znalosť ďalšieho cudzieho jazyka je vítaná. Skúsenosti s prácou v gastronómii sú výhodou nie však podmienkou.

Montana spol. s r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Penzión* Klopačka sídli v historickej budove baníckej klopačky v malebnej obci Špania Dolina 11 km od Banskej Bystrice.
V našom zariadení organizujeme rôzne kultúrne, spoločenské podujatia a festivaly. Sme tu s Vami od roku 1995. Klopačka má celoročnú prevádzku, skvelú kuchyňu, útulné ubytovanie a rozumné ceny. Je mimoriadne vhodná pre rodinné a skupinové rekreácie vďaka príjemnej domáckej atmosfére pokoja a bezpečia. O pohodlie hostí a služby sa stará ochotný a diskrétny personál.
www.klopacka.sk.
https://www.facebook.com/Penzionklopacka/
Kontakt: Montana spol. s r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 686 ľudí online.