Kuchár / pizzér

DS ENERGY, s. r. o.
Dlhodobá brigáda
Pi 19.4.2024 12:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Príprava jedál  podľa receptúr a štandardov prevádzkyStarostlivosť o čistotu a poriadok v kuchyniKontrola kvality surovín a potravínZabezpečenie dodržiavania hygienických noriemSpolupráca s kolegami a nadriadenýmiPrispôsobovanie sa aktuálnej ponuke a požiadavkám zákazníkovZabezpečíte, aby kuchyňa bola vždy čistá a udržiavaná Termín nástupu: ihneďDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Zamestnanecké stravovaniePracovné oblečenie zdarmaFlexibilný pracovný časZamestnanecké zľavyInformácie pre uchádzača: Všetci vhodní uchádzači budú pozvaní na osobný pohovor. Na základe vášho životopisu a žiadosti vás budeme kontaktovať telefonicky, alebo e-mailom.
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

Hľadáme zodpovednú osobu so zmyslom pre tímovú prácu, zodpovednosť čistotu, kvalitu a detail, ktorí majú chuť na sebe makať, vo výborne vybavenej kuchyni, prichádzať s novými nápadmi a pracovať v mladom teame.

DS ENERGY, s. r. o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Sme unikátny koncept novootvorenej pivárenskej reštaurácie, kde okrem širokého výberu piva, ponúkame výbornú kuchyňu moderné trendové jedlá a prekvapivé chuťové kombinácie, ktoré nie len výborne chutia, ale sú aj pastvou pre oči. Dbáme hlavne na kvalitu, spoľahlivosť poskytovaných služieb a snažíme sa stále inovovať, zlepšovať a prinášať nové veci v oblasti gastronómie.
Kontakt: DS ENERGY, s. r. o.

Ďalšie brigády

Kontrolór kvality v Kežmarku

Kežmarok
Dlhodobá brigáda

Operátor stroja na spracovanie plastov

Kežmarok
6,72 € / hod.

Operátor stroja na spracovanie plastov

Kežmarok
6,72 € / hod.
Ďalšie brigády Kežmarok (19)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 5 920 ľudí online.