Práca v sklade mliečnych výrobkov vhodná pre mužov. Možnosť dlhodobej a stabilnej spolupráce s týždenným vyplácaním.

PROPLUSCO spol. s r. o.
Dlhodobá brigáda
Pi 19.4.2024 15:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: - Štítkovanie produktov: Budete zodpovedný za pridávanie alebo výmenu štítkov na mliečnych výrobkoch podľa potreby, aby boli jasne označené pre zákazníkov. - Manipulácia s kartónmi: Táto časť práce môže zahŕňať nakladanie a vykladanie kartónov s mliečnymi výrobkami, ich presúvanie na rôzne miesta v sklade a v prípade potreby balenie.- Dodržiavanie hygienických noriem a bezpečnostných predpisov- Ďalšie úlohy podľa potreby nadriadenéhoPracovný čas: Dostupné sú dve zmeny: 06:00-18:00 alebo 18:00-06:00 Ponúkaný plat: Od 5.00 – Po odpracovaní 50h 6,00€/h brutto.Termín nástupu: ihneďDruh pracovného pomeru: na dohoduIné výhody: - Dlhodobá a stabilná brigáda- Jednoduchá a nenáročná manuálna práca- Flexibilita vo výbere pracovných zmien umožňuje prispôsobiť pracovné hodiny vašim potrebám- Týždenné vyplácanieInformácie pre uchádzača: Zaslaním môjho životopisu a motivačného listu, resp. inej dokumentácie beriem na vedomie, že spoločnosť PROPLUSCO spol. s r. o. bude spracúvať moje osobné údaje na účely uskutočnenia výberového konania a obsadenia uverejnenej pracovnej pozície vhodným kandidátom, a teda za účelom sprostredkovania zamestnania.
Súčasne beriem na vedomie, že moje osobné údaje budú zdieľané so spoločnosťou, pre ktorú sa uvedená pracovná pozícia obsadzuje. Čestne vyhlasujem, že všetky uvedené informácie sú pravdivé a poskytnutie údajov je dobrovoľné na základe vlastného rozhodnutia.
Zároveň naša spoločnosť pristupuje k ochrane Vašich osobných údajov seriózne a preto upriamujeme Vašu pozornosť na Poučenie dotknutej osoby, kde sa dozviete kompletné informácie o Vašich právach a spôsobe spracúvania Vašich osobných údajov https://proplusco.sk/ochrana-osobnych-udajov-gdpr
Súhlas je daný na dobu určitú po dobu 3 rokov. Po období 3 rokov budú údaje anonymizované a ďalej využívané výlučne pre štatistické účely. Viac pracovných pozícií nájdete na https://proplusco.sk/praca?utm_source=profesia&utm_medium=recru&utm_campaign=2018-ponukaweb
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
Ďalšie požiadavky na kandidáta:- zodpovednosť a spoľahlivosť
- platný potravinársky preukaz
- práca je vhodná pre mužov i ženy

PROPLUSCO spol. s r. o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: PROPLUSCO je personálno-poradenská spoločnosť, ktorá pôsobí na Slovensku už od roku 1997. Sme členom Asociácie personálnych agentúr Slovenska, držiteľom povolenia na vykonávanie činnosti agentúry dočasného zamestnávania a držiteľom oprávnenia na činnosť sprostredkovanie zamestnania za úhradu.

Tak ako nám záleží na spokojnosti našich zamestnancov, tak je pre našu spoločnosť prvoradá aj spokojnosť zamestnávateľov, ktorým poskytujeme naše služby, ktorými sú Recruitment, Personálny lízing, Brigádnický servis, Outsourcing kontroly kvality a Mzdový outsourcing.

Sme tím ľudí, ktorý si vypočuje vaše požiadavky, splní vaše želania a to rýchlo a kvalitne.

Všetko dôležité o nás a našich službách nájdete na www.proplusco.sk.
Kontakt: PROPLUSCO spol. s r. o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 5 730 ľudí online.