Sezónna práca v holandských skleníkoch so zeleninou a črepníkovými rastlinami. Mzda 13,27€/h + ďalšie benefity.

Holandsko
Universal Consulting s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Pi 19.4.2024 15:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Hľadáte príležitosť rozvíjať svoje záhradnícke zručnosti a zarobiť si zároveň? Máme pre vás skvelú ponuku! Príďte pracovať do holandských skleníkov, kde sa pestuje široký sortiment zeleniny (uhorky, rajčiny...)a črepníkové rastliny kvetov (aloe vera, palmovité a iné izbové rastliny).POZOR: Ide o sezónnu prácu do konca októbra/novembra(v závislosti od rôznych faktorov).Neváhajte a zašlite nám svoj životopis, proces vybavenia je jednoduchý a rýchly!Mzdazákladná mzda pre21 rokov a viac je 13,27€ brutto/h nadčasy počas sezóny v sobotu/nedeľu –135%mzda je vyplácaná týždennePracovné hodinypráca na 1 zmenu (ranná)  od pondelka do piatku. V čase zvyčajne od 6:00/7:00 do  14:00/15:00Víkendy voľné, prípadne podľa potreby práca v sobotu/nedeľu38- 45 h / týždenne počas sezóny3 prestávky počas dňaViac info o pracovnej ponuke nájdete na našej stránke tu:https://universalconsulting.sk/jobs/holandsko-sezonna-praca-v-sklenikoch-so-zeleninou-a-crepnikovymi-rastlinami-bez-znalosti-anglickeho-jazyka-mzda-1327e-h-dalsie-benefity-vyplacana-tyzdenne-ubytovanie-a-doprava-zabezpecene/ Ponúkaný plat: Od 13.27 – do 13.27 EUR/mesiacvyplácaná týždenneTermín nástupu: každý týždeňDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: nápoje(káva, čaj, instantné polievky) v jedálni ZDARMAzamestnanecké výhody vrátane zľavy na zeleninové produkty  holandská pracovná zmluvamožnosť pracovať na ďalšiu sezónupriateľské pracovné prostredie a podpora tímovej spolupráceubytovanie  zabezpečené zamestnávateľomstarostlivosť zo strany zamestnávateľa– pomoc pri vybavení všetkých registračných povinností v HolandskuInformácie pre uchádzača: V prípade záujmu prosím dopošlite Váš životopis na mail: eu@universalconsulting.sk
Následne Vás budeme telefonicky kontaktovať a poskytneme Vám podrobné info čo sa týka vycestovania.
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:


  • anglický jazyk – nie je potrebný avšak výhodou
  • predchádzajúce skúsenosti v skleníkovom záhradníctve výhodou
  • hľadáme motivovaných ľudí s pozitívnym vzťahom k zelenine
  • potrebné vedieť jazdiť na bicykli
  • ochota rešpektovať iné národnosti či už v práci, alebo na ubytovaní
  • dobrá fyzická kondícia
  • zodpovednosť, flexibilita
  • čistý register trestov

Universal Consulting s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: „VAŠA CESTA K NAJLEPŠEJ PRÁCI V ZAHRANIČÍ ZAČÍNA S NAMI!“

Sme nielen spoľahlivým sprostredkovateľom práce do zahraničia, ale aj tým, ktorý má najväčšiu pracovnú ponuku na zahraničnom trhu.
Máme 22-ročné skúsenosti, z ktorých čerpáme a snažíme sa ich čo najlepšie využiť v prospech našich kandidátov. Naším záujmom a prioritou je bezpečne Vás previesť celým procesom spojeným s relokáciou. Naša najlepšia referencia je úspešné zabezpečenie práce pre viac ako 18.000 kandidátov od r. 2002.

My nesprostredkujeme len prácu, my sa o našich ľudí príkladne staráme.
Kontakt: Universal Consulting s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 761 ľudí online.