Čašník, servírka

Mengusovce
BTS Hotels & Restaurants, s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Po 22.4.2024 14:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: - obsluhovanie zákazníkov - dodržiavanie stanovených gastronomických pravidiel obsluhy hostí a zásad stolovania- komplexná starostlivosť o zákazníka - poskytovanie servisu pri výbere jedál a nápojov- hmotná zodpovednosť za zverený tovar, materiál a inventár- práca s registračnou pokladňou Ponúkaný plat: Od 900.00 – do 950.00 EUR/mesiac+ variabilná zložka 100 eur, + odmeny, + zákonné príplatky za sobotu a nedeľuTermín nástupu: ASAPDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: - možnosť pracovať  dlhý týždeň / krátky týždeň  prípadne týždeň / týždeň- perspektívne zamestnanie,- práca v exkluzívnom prostredí, - možnosť profesionálneho rastu, - možnosť využívať športové a regeneračné zariadenia.Informácie pre uchádzača: V prípade, že Vás naša ponuka oslovila, spĺňate uvedené požiadavky, pošlite nám životopis a krátky motivačný list na e-mailovú adresu.
Zaslaním životopisu dáva uchádzač súhlas na spracovanie osobných údajov.
Všetkým uchádzačom ďakujeme za prejavený záujem. V prípade veľkého počtu žiadostí nebude možné odpovedať všetkým uchádzačom. Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov za účelom osobného pohovoru.
Za pochopenie ďakujeme.
Požadované vzdelanie:študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Ďalšie požiadavky na kandidáta:- chuť pracovať a zlepšovať sa v odbore
- prívetivé, príjemné vystupovanie a ochotné správanie
- komunikatívnosť, flexibilita, zodpovednosť
- samostatnosť a ústretovosť
- zmysel pre poriadok a precíznosť
- platný zdravotný preukaz

BTS Hotels & Restaurants, s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Novootvorený family resort v krásnej podtatranskej lokalite v Lučivnej poskytujúci ubytovacie, stravovacie, športové, relaxačné a doplnkové služby pre domácu i zahraničnú klientelu, rodiny s deťmi, firemnú klientelu (prezentácie, firemné-športové dni,...)
Kontakt: BTS Hotels & Restaurants, s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 377 ľudí online.