Pomocný kuchár v univerzitnom stravovacom zariadení

PROPLUSCO spol. s r. o.
Dlhodobá brigáda
Po 22.4.2024 15:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Hľadáme motivovaného a oddaného pomocného kuchára. Pomocný kuchár bude zodpovedný za prípravu ingrediencií, vrátane umývania, čistenia a nakrájania surovín podľa pokynov hlavného kuchára. Okrem tejto základnej náplňe práce bude poskytovať asistenciu pri príprave jedál, vrátane podávania surovín a pomoci pri varení a pečení. Náplň práce:- výpomoc hlavnému kuchárovi- príprava potravín podľa stanovených receptov- zvládanie jednoduchých úkonov v kuchyni podľa nadriadeného- dodržiavanie prísnych hygienických noriem a bezpečnostných predpisov pri manipulácií s potravinami a v kuchynskom prostredí  Ponúkaný plat: Od 6.50 – od 6.5 €/bruttoTermín nástupu: ihneď/dohodouDruh pracovného pomeru: na dohoduIné výhody: - jednozmenná prevádzka (ranná zmena)- možnosť nadčasov - možnosť prestupu na TPP- voľné víkendy (v prípade potreby možnosť občasne pracovať aj cez víkend)- možnosť stravovania na miesteInformácie pre uchádzača: Zaslaním môjho životopisu a motivačného listu, resp. inej dokumentácie beriem na vedomie, že spoločnosť PROPLUSCO spol. s r. o. bude spracúvať moje osobné údaje na účely uskutočnenia výberového konania a obsadenia uverejnenej pracovnej pozície vhodným kandidátom, a teda za účelom sprostredkovania zamestnania.
Súčasne beriem na vedomie, že moje osobné údaje budú zdieľané so spoločnosťou, pre ktorú sa uvedená pracovná pozícia obsadzuje. Čestne vyhlasujem, že všetky uvedené informácie sú pravdivé a poskytnutie údajov je dobrovoľné na základe vlastného rozhodnutia.
Zároveň naša spoločnosť pristupuje k ochrane Vašich osobných údajov seriózne a preto upriamujeme Vašu pozornosť na Poučenie dotknutej osoby, kde sa dozviete kompletné informácie o Vašich právach a spôsobe spracúvania Vašich osobných údajov https://proplusco.sk/ochrana-osobnych-udajov-gdpr
Súhlas je daný na dobu určitú po dobu 3 rokov. Po období 3 rokov budú údaje anonymizované a ďalej využívané výlučne pre štatistické účely.Viac pracovných pozícií nájdete na https://proplusco.sk/praca
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
Ďalšie požiadavky na kandidáta:- potrebné skúsenosti v gastronomií 
- nutný potravinársky preukaz
- vhodné aj pre zahraničných pracovníkov
- ochota spolupracovať v tíme!

PROPLUSCO spol. s r. o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: PROPLUSCO je personálno-poradenská spoločnosť, ktorá pôsobí na Slovensku už od roku 1997. Sme členom Asociácie personálnych agentúr Slovenska, držiteľom povolenia na vykonávanie činnosti agentúry dočasného zamestnávania a držiteľom oprávnenia na činnosť sprostredkovanie zamestnania za úhradu.

Tak ako nám záleží na spokojnosti našich zamestnancov, tak je pre našu spoločnosť prvoradá aj spokojnosť zamestnávateľov, ktorým poskytujeme naše služby, ktorými sú Recruitment, Personálny lízing, Brigádnický servis, Outsourcing kontroly kvality a Mzdový outsourcing.

Sme tím ľudí, ktorý si vypočuje vaše požiadavky, splní vaše želania a to rýchlo a kvalitne.

Všetko dôležité o nás a našich službách nájdete na www.proplusco.sk.
Kontakt: PROPLUSCO spol. s r. o.

Ďalšie brigády

Operátor/ka výroby- ŽIlina

Žilina
Dlhodobá brigáda

Pracovník ručnej autoumyvárne

Žilina
Dlhodobá brigáda

Čašník, čašníčka

Žilina
Dlhodobá brigáda
Ďalšie brigády Žilina (41)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 1 929 ľudí online.