Staň sa naším Jamesom Bondom, staň sa naším agentom - agentkou Vhodné aj pre absolventa

ALEMAT s. r. o.
Dlhodobá brigáda
Po 22.4.2024 15:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste:      Celý svet je plný inovácií a noviniek, nie je ľahké sa v ňom orientovať.      Preto sú tu naši agenti, aby vám pomohli zorientovať sa v tejto džungli noviniek a výhod.     Naším poslaním je zlepšiť život našich klientov, urobiť ich šťastnými a vyčariť im úsmev na tvári.     Agenti jednoducho vysvetľujú klientom, čo majú robiť a ako ušetriť. Čo je úlohou agentov:poskytovanie rád a informácií zákazníkomkomunikovať s existujúcimi aj novými klientmiproaktívny prístup k práciudržiavanie dobrej nálady na pracoviskudenné podávanie správdobrý pocit z vykonávanej práceNemusíte sa obávať, že to nezvládnete.Celý team kolegov vás prevedie školením a na všetko vás pripraví.Pomoc môžete očakávať nielen na začiatku, ale po celý čas, pretože sme tu jedna rodina.A aj motivačné bonusy na vás čakajú už od prvých dní! ! ! Vďaka svojim schopnostiam zarábajú naši agenti v priemere 2 750 EUR.Kto sa môže stať naším Jamesom Bondom? Človek s ...ochotou pracovať prístupom orientovaným na výsledokproaktívnym prístupom túžbou užívať si život a finančnú nezávislosťempatiou a kreatívnym myslenímČo ponúkame . . .team kolegov, ktorí sa stanú vašou druhou rodinoumotivujúce finančné ohodnotenienadriadeného s pochopením a empatiouúčasť na zaujímavých podujatiachpriestor pre vašu kreativitumožnosť rýchleho kariérneho rastuČo ti ponúkame  . . .kolektív ktorý sa stane tvojou druhou rodinoumotivačné finančné ohodnotenie nadriadeného s porozumením a empatiouúčasť na zaujímavých akciáchkariérny rozvoj a dobré pracovné návykya samozrejme možnosť kariérneho rastupocit, že každý má rovnaké príležitosti - bez ohľadu na vek, pohlavie, sociálny pôvod alebo minulosť.     Nepozeráme na to čo bolo, ale na to čo bude ! ! !Chcete byť aj vy naším Jamesom Bondom?      Pošlite nám niečo o sebe a možno sa stretneme osobne.      Takmer som zabudla ! !Nemusíš byť muž, vítame aj ženské agentky :-) Druh pracovného pomeru: plný úväzokInformácie pre uchádzača: minimálny vek 18 rokov
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa

ALEMAT s. r. o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: V oblasti obchodu a marketingu pôsobíme vyše ako 15 rokov, patríme k špičke na stredoeurópskom trhu.
Využívame najmodernejšie obchodně aj predajné techniky.
Systém, vzdelávanie a prostredie sú naše najsilnejšie piliere.
Špičkové výsledky dosahujeme uvedomením intuitívnych kvalít našich manažérov a predajcov v kombinácii s využitím svojho jedinečného spôsobu.
Kontakt: ALEMAT s. r. o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 493 ľudí online.