Hľadáme šikovného čašníka do reštaurácie s bohatou históriou - od 1150 eur v čistom

KNAR, s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Po 22.4.2024 20:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Hľadáme oddaného čašníka s praxou v oblasti, ktorý si užíva prácu v reštaurácii a má záujem stať sa súčasťou nášho tímu. Naša reštaurácia má bohatú históriu a poskytuje stabilné zamestnanie na plný úväzok.

Náplň práce:
- Obsluha zákazníkov a komunikácia so zákazníkom
- Príprava nápojov, vrátane alkoholických a nealkoholických nápojov a kávy
- Udržiavanie čistoty prevádzky
- Podielanie sa na rozvoji prevádzky pozitívnym prístupom k práci Termín nástupu: Po dohodeDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: - Mzda v závislosti od skúseností- Príplatky za výpomoc- Odmeny z predaja od 30 do 120 eur mesačne- Odmeny z tržieb- Personálne ohodnotenie- Tipy (tringelty)- Stabilná práca na trvalý pracovný pomerInformácie pre uchádzača: Svoj životopis s fotografiou posielajte na jurco.knar@gmail.com
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:Hľadáme mladých a energických ľudí, ktorí majú chuť rozvíjať svoju kariéru v oblasti pohostinstva. Pre nás je totiž zásadné, aby náš čašník nebol len zamestnancom, ale skutočným veľvyslancom našej reštaurácie.

Aj keď vieme, že všetci začíname niekde od nuly, oceníme, ak už máš základné znalosti z podobnej reštaurácie, či kaviarne.

Naše miesto môže byť niekedy ako adrenalínová dráha. Ak sa cítiš dobre, keď je okolo teba plno a všetko ide rýchlo, budeš sa u nás cítiť ako ryba vo vode.

Niekedy sa stane, že sa začnú diať veci, ktoré nie je možné plánovať. Hľadáme ľudí, ktorí majú nervy na dráte a dokážu rýchlo a správne reagovať.

V našej oblasti sa neustále menia trendy a techniky. Chceme, aby náš tím zostával vždy krok pred ostatnými a bol otvorený novým veciam.
Nakoniec, hľadáme ľudí, ktorí majú k práci v reštaurácii vášeň. Ak vás baví tvoriť zážitky pre našich hostí a máte k tomu srdce, potom ste pre nás ten pravý.

KNAR, s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Naša spoločnosť sa pýši prevádzkovaním viacerých renomovaných gastronomických zariadení s pevnou a lojálnou klientelou. Týmto sme sa stali jedným z najvýznamnejších gastronomických zamestnávateľov v nášom okrese.

Naša spoločnosť je stabilná a dobre zakorenená, čo nám umožňuje nielen úspešne pôsobiť, ale aj aktívne sa rozvíjať. Zameriavame sa na spoluprácu a vzájomnú podporu, čo nám pomáha prekonať výzvy každého obdobia. Práve vďaka našej solídnej pôde sa považujeme za spoľahlivého a solventného zamestnávateľa, ktorý vám dokáže zaručiť stabilnú a dlhodobú pracovnú príležitosť.
www.knar.sk
Kontakt: KNAR, s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 535 ľudí online.