PARADIGMA rodina hľadá nových telefonických špecialistov

PARADIGMA, s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Ut 23.4.2024 2:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Ak o sebe vieš, že si komunikatívny, máš zmysel pre kolektívnu energiu,pracuješ s nadšením,máš prirodzený talent na rozprávaniea nebrániš sa aktívnemu predaju,tak radi ŤA privítame v našom tíme v Prievidzi. Staň sa členom PARADIGMA rodiny ako telefonický špecialista.U nás získaš:To čo, naozaj potrebuješ dostať vo fajn práci, a to priateľský kolektív, spoločné kávičkovanie, obedovanie a rôzne teambuildingy. Ale my ti k tomu ešte navyše naozaj dáme:- normálnu šefku, teda supervízorku, na ktorú sa môžeš obrátiť,- fajn kolegov, ktorí ťa podporia a príjmu do tímu, - a prácu, ktorá ma zmysel.Čo bude tvojou úlohou? ? aktívna telefonická komunikácia so zákazníkmi a prezentácia aktuálnych produktov a služieb,? používanie argumentačných techník zameraných na predaj,? zaznamenávanie údajov do interného systému.Čo očakávame od teba?? Výnimočné komunikačné zručnosti.? Silnú orientáciu na zákazníka a schopnosť pracovať v tíme.? Integritu, profesionalitu a odhodlanie rásť s nami.? Skúsenosť v call centre je plus, ale nie je potrebná - my ťa naučíme všetko, čo potrebuješ vedieť!Ku dohodnutej mzde ti ponúkame navyše: ? variabilnú zložku v priemere 150 € mesačne, ale môže to byť aj viac, záleží na tvojej šikovnosti? v prvých mesiacoch ťa podporíme nástupným bonusom až do výšky 180 €? poskytneme ti dochádzkový bonus do výšky 340 € ročne ? odmenu za nového kolegu do výšky 300 € Ponúkaný plat: Od 1050.00 – do 1050.00 EUR/mesiacSpolu s variabilnou zložkou je plat v priemere 1050 €, ale môže byť vyšší, záleží na tvojej úspešnosti (základná mzda 820 €).Termín nástupu: máj 2024Druh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Ponúkame ti naozaj zaujímavé výhody:

? uvedomujeme si, že nie každému sa dá pracovať na plný úväzok, preto si môžeš vybrať či chceš pracovať 6 alebo 8 hodín denne,
? u nás sa pracuje v 2 zmenách (v čase od 8:00 do 16:30 alebo od 9:30 do 18:00) - ale garantujeme ti, že vždy sa vopred dohodneme na pracovnej zmene, ktorá je flexibilná
? víkendy a sviatky máš voľné, môžeš sa venovať svojej rodine a záľubám,
? po vzájomnej dohode vieme pristúpiť aj na formu home office práce,
? tvoj supervízor ti pomôže so všetkými otázkami a bude ti k dispozícii počas celého dňa,
? naša školiteľka ťa bude sprevádzať prvé dni, aby si svoj prvý hovor zvládol bez stresu,
? zabezpečíme pravidelne čerstvé ovocie a pitný režim na pracovisku,
? príspevok na stravné poskytujeme nad rámec zákona,
? dostaneš každomesačne príspevok do snack automatu a kávomatu,
? podporíme ťa v športových aktivitách - máme pre teba pripravenú Multisport kartu,
? čaká na teba priateľsky kolektív, moderné pracovné prostredie a zaujímavá práca.Informácie pre uchádzača: Výberové konanie u nás prebieha nasledovne:

1. Zašleš nám svoj životopis a my posúdime vhodnosť tvojho profilu na danú pozíciu.
2. Zavoláme ti alebo pošleme e-mail s vyjadrením.
3. Pozveme ťa k nám do firmy na osobné stretnutie.
4. Ak sa ti tu bude páčiť a ty sa budeš páčiť nám, dohodneme si termín nástupu.
5. Vítame ťa, si členom PARADIGMA tímu :)
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

komunikačné zručnosti

schopnosť argumentácie

a naozaj chcieť pracovať v call centre

PARADIGMA, s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Sme profesionálne a dynamické multikanálové kontaktné centrum zamerané na služby komerčného call centra. Pôsobíme v mnohých oblastiach, ako je energetika, automotive, beauty, poisťovníctvo, gastro, bankovníctvo, obchod, nehnuteľnosti a iné.

Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam a špičkovej technológii dnes patríme medzi lídrov v oblasti kontaktných centier v Slovenskej a Českej republike. Naše služby poskytujeme výhradne pre existujúcu klientelu našich partnerov.
Kontakt: PARADIGMA, s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 1 982 ľudí online.