GO4 kuriér na pravidelné časy, čiže 4, 8 alebo 12 hodín denne

GO4, s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Ut 23.4.2024 13:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Dopĺňame tím kuriérov pre pravidelné doručovanie zásielok na území Bratislavy a okolia v 3 časoch: doobeda, poobede alebo večer, prípadne Vami zvolená kombinácia. Taktiež hľadáme kuriéra na:- pravidelný rozvoz zásielok každý pracovný deň v Bratislave. - pravidelný rozvoz zásielok každý pracovný deň na území okresov Pezinok, Senec, Dunajská Streda.Podmienkou spolupráce je fakturácia (živnosť, či sro) a smartfón. Vlastný dopravný prostriedok (postačuje aj osobný automobil), skúsenosti s podobnou prácou sú výhodou. Ponúkaný plat: Od 800.00 – do 2700.00 EUR/mesiacPresná odmena závisí od počtu doručených zásielok. Náš systém odmeňovania, ako aj možnosť výberu časov spolupráce, patrí k najvýhodnejším na trhu.Termín nástupu: ihneďDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Ponúkame najflexibilnejšie možnosti spolupráce: vyberiete si pre vás vhodný časový interval a taktiež typ práce (jazdenie po meste alebo dlhé cesty medzi mestami). V dotazníku môžete uviesť, ak by ste mali záujem, aby sme Vás v budúcnosti kontaktovali ohľadom ďalších prípadných voľných pozícií.V prípade potreby (pri doručovaní na viac ako 6 hodín denne) Vám vieme prenajať dopravný prostriedok.Naša kuriérska služba je na trhu 19 rokov a zabezpečujeme doručovanie dokumentov a balíkov, potravín a hotových jedál. Takže si viete vybrať aj druh prepravovaného tovaru.Informácie pre uchádzača: Pozícia je voľná ihneď, najneskôr však od 6.5.2024.
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:Príjemné vystupovanie, zodpovednosť, prax vo vedení motorového vozidla minimálne 2 roky, práca s mobilnými aplikáciami

GO4, s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: GO4 patrí medzi najrýchlejšie a najinovatívnejšie kuriérske služby na Slovensku so silným ekologickým akcentom. Poskytujeme komplexné kuriérske služby: citykuriér, medzinárodné expresné zásielky, urgentná same day preprava, vyzdvihovanie P.O.Boxov, preprava biologického materiálu, doručovanie eshopov, rozvoz potravín a jedál.
GO4 je držiteľom ocenenia Zelená firma roka 2017.
Naša dcérska spoločnosť Cyklokuriér Švihaj Šuhaj je držiteľom ocenenia Zelená firma roka 2014 a ceny primátora Bratislavy za rok 2018.
Kontakt: GO4, s.r.o.

Ďalšie brigády

Predavač v rodinnej pekárničke

Bratislava - Záhorská Bystrica
5 € / hod.

Predavač v rodinnej pekárničke

Bratislava - Záhorská Bystrica
5 € / hod.
Ďalšie brigády Bratislava (808)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 004 ľudí online.