Pracovníčka práčovne v zariadení sociálnych služieb

Jablonové
WBA Holding
Dlhodobá brigáda
Ut 23.4.2024 13:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Nezisková organizácia Harmónia života, ktorá prevádzkuje nadštandardné zariadenie sociálnych služieb Seniorville Jablonové (okres Malacky) hľadá do svojho tímu posilu na pozíciu Pracovníčky práčovne. Jeho/jej náplňou práce bude:
- Manipulácia s bielizňou klientov.
- Pranie
- Vedenie evidencie prádla. Ponúkaný plat: Od 840.00 – do 850.00 EUR/mesiac+variabilná zložka po skončení skúšobnej doby.Termín nástupu: ASAP/dohodouDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: - príjemné pracovné prostredie a skvelý kolektív,
- nadštandardné zázemie zamestnancov,
- možnosť odborného rastu a vzdelávania,
- stravovanie za zvýhodnené zamestnanecké ceny,
- preplácanie časti cestovných nákladov,
- ako sociálny bonus má každý zamestnanec právo po skončení skúšobnej doby 1x mesačne na masáž a 2x mesačne na termoterapiuInformácie pre uchádzača: Zašlite nám svoj CV a pripojte Váš súhlas so spracovaním osobných údajov v zmysle zákona o ochrane údajov. Všetky zaslané životopisy a motivačné listy sú v súvislosti s realizáciou výberového konania v zmysle zákona o ochrane osobných údajov uchovávané po dobu 3 mesiacov. Po tejto lehote v zmysle toho istého zákona, budú Vaše osobné údaje zlikvidované. Získané osobné údaje nikomu neposkytujeme, nesprístupňujeme ani nezverejňujeme. Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov. Ďakujeme za Váš záujem.
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

WBA Holdingx

Stručná charakteristika spoločnosti: WBA Holding je silná a neustále rastúca skupina viac než tridsiatich nezávislých spoločností s dlhoročnou podnikateľskou históriou, súkromným kapitálom a medzinárodným pôsobením. Buduje svoju firemnú politiku na odbornosti, profesionalite a spoľahlivosti viac než 130 zamestnancov a spolupracovníkov.
Kontakt: WBA Holding

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 4 533 ľudí online.