Pracujte polovičný úväzok ako Čašník v luxusnom boutique hoteli!

Premium Star Hotels, a.s.
Dlhodobá brigáda
Ut 23.4.2024 15:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Máme otvorenú pracovnú pozíciu pre Čašníkov na polovičný úväzok v Bratislavskom Boutique Hoteli! Pridajte sa k nášmu oddeleniu a získajte príležitosť pracovať vo vybranom prostredí, kde môžete flexibilne zarábať a zároveň ponúkať hosťom exkluzívne gastronomické zážitky!Popis práce:Preberanie objednávok a zabezpečenie dokonalého gastronomického zážitku pre našich hostí.Predávanie rôznych špecialít a dobroty s osobným prístupom.Zabezpečenie najvyššieho štandardu zákazníckeho servisu a spokojnosti hostí.Úzka spolupráca s kuchyňou a kolegami v reštaurácii.Vykonávanie inventúry a plnenie ďalších úloh podľa inštrukcií manažéra F&B.Pracovný čas:Polovičný úväzok, flexibilný pracovný harmonogram podľa dohody. Ponúkaný plat: Od 800.00 – +tipsTermín nástupu: DohodouDruh pracovného pomeru: skrátený úväzokIné výhody: o zabezpečujeme stravovanie,o poskytujeme kvalitný pracovný odev a pracovné pomôcky,o môžete využiť pobytový voucher na hoteloch PSH,o poskytujeme zľavový kupón na nákup oblečenia značky GAP a Under Armour,o radi spolu trávime čas aj mimo práce – napr. na teambuildingoch,o ak odporučíte kandidáta na voľnú pozíciu, získate odmenu 300 eur,o poskytujeme vitamínový, Mikulášsky a vianočný balíček,o keď budete mať narodeniny, pripravíme pre vás prekvapenie,o pri životnej udalosti na vás nezabudneme, bude vás čakať príspevok 200 eur.Informácie pre uchádzača: Vopred ďakujeme všetkým uchádzačom za prejavený záujem pracovať v našej spoločnosti. Všetky životopisy budú starostlivo posúdené.

Poslaním životopisu dáva uchádzač spoločnosti Premium Star Hotels, a.s. svoj súhlas so spracovaním jeho osobných údajov pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle zákona č. 18/2018 Z.z.
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

Chceme do tímu kolegov a kolegyne:

o ktorým je naše rozmýšľanie blízke,
o ktorí milujú robiť ľuďom radosť,
o ktorým nevadí zabrať v práci i „makať“ na sebe,
o ktorí rozmýšľajú, ako robiť veci ešte lepšie,
o ktorí sú ľudskí a vážia si (prácu) druhých.

Premium Star Hotels, a.s.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Sme Premium Star Hotels (PSH), sieť hotelov na Slovensku a v Chorvátsku, kde je na prvom mieste zákazník. Naši hostia si k nám chodia oddýchnuť a my chceme, aby sa u nás cítili ako doma. Spoločne pre to robíme maximum – od riaditeľov/ky hotelov až po brigádnikov/čky. Lojalita a hodnoty pre nás nie sú len frázy, preto PSH v krízach posledných rokov neprepustila ani jedného kmeňového zamestnanca. Kolegom a kolegyniam poskytujeme priestor pre odborný aj osobnostný rozvoj a koľko si z neho zoberiete, záleží na vás.
Kontakt: Premium Star Hotels, a.s.

Ďalšie brigády

Experienced Salesforce Consultant

Bratislava
Dlhodobá brigáda

Predavačka Výdaj stravy

Bratislava
Dlhodobá brigáda

Čašník

Bratislava
Dlhodobá brigáda

Expedovanie tovaru v sklade

Bratislava - Rača
5 € / hod.
Ďalšie brigády Bratislava (808)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 1 951 ľudí online.