Asistent/-ka predaja – brigáda Dermacol, s.r.o. - Nivy centrum Bratislava - vhodné pre študentov VŠ

Dermacol, s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Ut 23.4.2024 18:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Prijmeme spoľahlivú asistentku predaja na dohodu/brigádu Ponúkaný plat: Od 6.00 – do 6.00 EUR/mesiacPlus • príplatky za soboty a nedele • výrazné zľavy na nákupTermín nástupu: dohodouDruh pracovného pomeru: na dohoduIné výhody: Ponúkame:zázemie stabilnej spoločnostipríjemné pracovné prostredievýrazné zľavy na naše produktyPrečo práve Dermacol?Rodinná firma- v našej spoločnosti si vážime prácu každého zamestnancaStabilita- sme stabilná kozmetická značka, ktorá na trhu pôsobí viac ako 57 rokovPracovné prostredie - atraktívny a príjemný interiér, ktorý očarí na prvý pohľadPríjemný kolektív- priateľský kolektív, ktorý vám bude oporouInformácie pre uchádzača: Informácie o výberovom konaní:

Ak vás naša ponuka zaujala a chcete pracovať práve pre nás, pošlite nám svoj životopis s fotkou na e-mail : jana.birova@dermacol.sk.

Nezabudnite, prosím, pripojiť súhlas so spracovaním vašich osobných údajov. Vybraných uchádzačov budeme kontaktovať telefonicky.
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

záujem o rozvoj predajných zručností

komunikatívnosť a príjemné vystupovanie

flexibilita a samostatnosť

zodpovednosť

dlhodobá spolupráca

Dermacol, s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Dermacol je najúspešnejšia česko-slovenská značka s viac ako 57-ročnou históriou. Stála pri zrode jedného z prvých krycích make-upov na svete, na ktorý odkúpili licenciu aj hollywoodske filmové štúdiá. Dermacol je dodnes synonymom pre dokonalý make-up a kvalitnú pleťovú starostlivosť, jeho produkty sa predávajú vo viac ako 70-tich krajinách sveta. Portfólio Dermacol obsahuje niekoľko stoviek produktov dekoratívnej, pleťovej, telovej kozmetiky a parfumov.
Kontakt: Dermacol, s.r.o.

Ďalšie brigády

Čašník, čašníčka

Bratislava - Lamač
5 € / hod.
Ďalšie brigády Bratislava (808)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 067 ľudí online.