Mzda 1600 eur! Pracovník SBS Bratislava - Devínska Nová Ves

Special Service International SK s. r. o.
Dlhodobá brigáda
Ut 23.4.2024 18:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Si človek plný energie, nerád „sedíš na zadku" a potrebuješ neustály pohyb? Si komunikatívny, máš kultivovaný prejav a vystupovanie, stredoškolské vzdelanie a SBS preukaz? Sme rodinná firma s viac ako 30-ročnou históriou v oblasti bezpečnostných a facility služieb a pre  prevádzku v priemyselnom areáli v Bratislave - Devínskej Novej Vsi hľadáme kvalifikovaných, motivovaných a zodpovedných pracovníkov. Práca je vhodná pre mužov aj ženy. Ponúkame moderné pracovné prostredie, férový prístup k zamestnancom a iné benefity vrátane náborového a dochádzkového bonusu, príspevku na ubytovanie a možnosti vyplácania záloh na týždennej báze. V prípade záujmu je aj možnosť práce nadčas.Náplň práce bezpečnostného pracovníka: - kontrola objektu,- kontrola vstup osôb,- ochrana majetku klienta,- pochôdzková činnosť,- 12-hod.zmeny (denné a nočné PON-NED). Ponúkaný plat: Od 1000.00 – do 1600.00 EUR/mesiac- zákl.mzda 1000 EUR/mesiac brutto + výkonnostná odmena + dochádzkový bonus + príplatky podľa Zákonníka práceTermín nástupu: 01.06.2024Druh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: náborový bonus,dochádzkový bonus,príspevok na ubytovanie zamestnancom, ktorí nie sú zo spádového regiónu,možnosť vyplácania záloh na mzdu po odpracovaní alikvótneho počtu prac. dní,oblečenie a výstroj v nadštandardnej kvalite,stravovacia karta alebo finančný príspevok na stravu + príspevok na stravu zo sociálneho fondu - poskytované pri nástupe,MultiSport karta,férový prístup.Informácie pre uchádzača: V prípade, ak spĺňate vyššie uvedené požiadavky, prosím zašlite nám Váš životopis cez nižšie uvedený link. Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov. Ďakujeme a tešíme sa na prípadnú spoluprácu.
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

- preukaz odbornej spôsobilosti typu S je nutnosť,

- stredoškolské vzdelanie,

- zdravotná spôsobilosť,

- bezúhonnosť (čistý register trestov),

- vynikajúca fyzická kondícia,

- kultivovaný prejav a vystupovanie.

Special Service International SK s. r. o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Sme česko-slovenská spoločnosť a na trhu integrovaného facility managementu pôsobíme od roku 1990. Zabezpečujeme komplexné služby IFM – bezpečnosť, údržbu, energetiku a upratovanie nehnuteľností.
Naše portfólio tvorí niekoľko stoviek objektov po celej Českej a Slovenskej republike a postupne expandujeme do ďalších krajín strednej Európy. Staráme sa o desiatky obchodných centier aj kancelárskych budov. Pôsobíme vo výrobných spoločnostiach a logistických areáloch.
S rastúcim portfóliom služieb a zvyšujúcim sa počtom klientov rastie aj počet pracovných miest, ktoré naša spoločnosť systematicky vytvára. V SSI nie sú ľudia len základom spoločnosti. Ľudia sú naše know-how.
Kontakt: Special Service International SK s. r. o.

Ďalšie brigády

Trener plávania , Plavecká akadémia o.z.

Bratislava
Dlhodobá brigáda

Recepčná / Recepčný

Bratislava
Dlhodobá brigáda

Pokladník, pokladníčka v obchodnom reťazci

Bratislava - Petržalka
5,1 € / hod.
Ďalšie brigády Bratislava (808)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 086 ľudí online.