Pomocný pracovník v pneuservise/sklade MOP Púchov

MIKONA s.r.o.
Dlhodobá brigáda
St 24.4.2024 15:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Fyzická práca s pneumatikami v sklade, pomocné práce v pneuservise, prenos pneumatík medzi skladom a servisom. Prax v pneuservise výhodou, s najlepšími je možné uzavrieť zmluvu na TPP. Termín nástupu: april 2024Druh pracovného pomeru: na dohoduInformácie pre uchádzača: Brigáda je sezónna v mesiacoch apríl, máj 2024.
Požadované vzdelanie:základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy

MIKONA s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Spoločnosť Mikona je na trhu už viac ako 30 rokov. Automobilová divízia Subaru zastupuje značku Subaru na Slovensku od roku 2004. Sídlo importu a centrálny sklad vozidiel Subaru je v Bratislave na Vajnorskej ulici 129, v novom logistickom a industriálnom parku spoločnosti Mikona. V areáli sa nachádza aj nový showroom a servis bratislavského zastúpenia značky Subaru.

Subaru je špecialista na vozidlá s pohonom všetkých kolies - a to už viac ako 50 rokov. Subaru je viac než len automobilová značka, naše vozidlá predstavujú odolnosť, bezpečnosť, potešenie z jazdy a lásku k dobrodružstvu. Spolu s našimi 10-timi predajnými partnermi na Slovensku zabezpečujeme, aby naši zákazníci mohli zažiť značku Subaru vo všetkých jej spektoch.
https://www.mikona.sk/clanky/historia-mikony/
www.subaruslovakia.sk
Kontakt: MIKONA s.r.o.

Ďalšie brigády

Sústružník CNC

Púchov
Dlhodobá brigáda

Účtovník, 1/2 úväzok

Púchov
Dlhodobá brigáda
Ďalšie brigády Púchov (3)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 1 785 ľudí online.