Junior PHP programátor

Plaut Slovensko, s.r.o.
Dlhodobá brigáda
St 24.4.2024 15:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Do nášho tímu na oddelení SW developmentu hľadáme kolegu, ktorý sa bude aktívne podieľať na vývoji, údržbe a zabezpečovaní kvality SW a menových požiadaviek. Úspešného kandidáta uvedieme v spolupráci s mentorom – senior programátorom – do technológií /frameworky, tooly, best practice/. Dôraz kladieme na pochopenie podstaty a princípov, nie na rýchle použitie.Zodpovednosti:- vývoj webových a portálových riešení na platforme PHP Yii, zameraných na špičkový UX / UI dizajn a frontend orientovaný na používateľa s CMS systémom- implementácia riešenia a spolupráca pri analýze požiadaviek zákazníka a pri dizajne softvérového riešenia Termín nástupu: ASAPDruh pracovného pomeru: na dohoduIné výhody: Okrem zaujímavej a perspektívnej práce ti ponúkame aj:- Základnú mzdu 7 EUR brutto/hodina- Časovú flexibilitu počas pracovného dňa- Unikátne know-how, ktoré sa naučíš od našich interných expertov európskeho formátu, ato vo viacerých atraktívnych doménach- Možnosť dlhodobej spolupráce – výborná príležitosť kariérne rásť a posúvať sa na ďalšie pozície v rámci našej spoločnosti- IT záber, ktorý je na Slovensku jedinečný svojím rozsahom aj odbornou expertízou- Prácu na projektoch, ktoré ťa preveria, naučia a pripravia - Nájdeš unás výbornú kávu, pravidelné ovocné dni aj firemné raňajky - Odsedené za compom si môžeš kompenzovať cez Multisport kartu- Vieme si dať pauzu! Si pozvaný na grilovačky, mikroteambuildingy, výlety, dni zdravia, vianočný večierok, atď..Informácie pre uchádzača: Pozíciu obsadzujeme na dohodu o brigádnickej práci študenta.
Vopred ďakujeme všetkým uchádzačom za prejavený záujem. Kontaktovať budeme len tých uchádzačov, ktorí vyhovujú našej ponuke.
Požadované vzdelanie:študent vysokej školy
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

- vývoj v programovacom jazyku PHP

- znalosť niektorého z PHP frameworkov (YII, Laravel, Symfony)

- znalosť návrhových vzorov a best practices softvérového vývoja

- skúsenosti s webovými službami a tvorbou REST API rozhraní

- skúsenosť s October CMS výhodou

- znalosť frontend frameworkov (Vue.js, Angular, React, jQuery) výhodou

- ambícia a chuť učiť sa nové veci

- zodpovednosť, systematický a dôsledný prístup k zadaným úlohám

- efektívna komunikácia a zmysel pre tímovú prácu

Plaut Slovensko, s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Sme PLAUT, slovenský líder v navrhovaní a dodávke sofistikovaných end-to-end riešení, šitých na mieru klienta.

Naše riešenia obsluhujú desiatky miliónov prístupov ročne v nonstop prevádzke a v oblastiach, ktoré musia fungovať bezpečne a bezporuchovo.
Na území Európskej únie sme jednou z mála spoločností, ktorá zvláda end-to end proces vydávania rôznych elektronických dokladov.

Poskytovateľom štátnych, poštových či finančných služieb sme pomohli migrovať od papierovej k elektronickej forme komunikácie.
Navrhli a zrealizovali sme originálne projekty, zamerané na centrálne enterprise a front-office systémy a ich integráciu s existujúcimi informačnými systémami.

Sme aj poradenská spoločnosť v oblasti re-inžinieringu podnikových procesov, pre platobné systémy a e-business, kde vieme ponúknuť riešenia pre front aj back-office, a často vystupujeme v úlohe systémového integrátora riešenia od viacerých dodávateľov.


Adresa spoločnosti:
Plaut Slovensko, s.r.o.
Karloveská, 34
841 04 Bratislava
https://plaut.sk
Kontakt: Plaut Slovensko, s.r.o.

Ďalšie brigády

Manipulačné práce v sklade

Bratislava - Nové Mesto
5,5 € / hod.

Predavač v rodinnej pekárničke

Bratislava - Záhorská Bystrica
5 € / hod.

Obsluha moderného stánku Bubblify v Bratislave

Bratislava
Dlhodobá brigáda

Pokladník, pokladníčka v obchodnom reťazci

Bratislava - Ružinov
5,1 € / hod.
Ďalšie brigády Bratislava (720)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 1 916 ľudí online.