Hľadáme fyzioterapeutických študentov na letnú brigádu: Získaj skúsenosti v práci a zlepši si svoje zdravotnícke zručnosti

Sanom s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Št 25.4.2024 10:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Hľadáme fyzioterapeuta na brigádu v letných mesiacoch, v prípade spokojnosti sme otvorení aj dlhodobej spolupráci.Náplň práce:Vykonáva prípravu na vyšetrenie alebo ošetrenie pacientov.Vypomáha pri poskytovaní fyzioterapie pri vybraných ochoreniach pohybového systému. ergoterapie, reflexnej terapie, mobilizačných technikách, masážach a ostatných odborných rehabilitačných výkonoch.Plní ďalšie úlohy, ktorými ho v medziach spôsobilosti predpísanej na výkon pracovnej činnosti poverí nadriadený pracovník.Pri práci na tejto pozícii u nás:Budete pracovať s rôznymi pacientmi a pomáhať im zlepšovať svoje zdravie a pohyblivosť.Vaša pracovná doba bude flexibilná a prispôsobená podľa Vašich požiadaviek, vrátane práce cez víkendy a sviatky.Budete mať možnosť zlepšovať svoje odborné schopnosti a získavať nové skúsenosti v oblasti fyzioterapie. Termín nástupu: Možný ihneďDruh pracovného pomeru: na dohoduIné výhody: U nás v nemocnici Sanom máte jedinečnú príležitosť pracovať ako fyzioterapeut na brigádu v pracovných dňoch aj víkendoch počas letných prázdnin, a zároveň využívať množstvo výhod a benefitov.Nechýba u nás stravovanie za jeden cent, čo oceníte najmä vtedy, ak ste preplnení prácou a nemáte čas na varenie.Veľká telocvičňa je k dispozícii pre všetkých našich zamestnancov, takže sa môžete zrelaxovať a posilniť si svoje telo, kedykoľvek budete mať voľný čas.Naša nemocnica Sanom ponúka aj možnosť rehabilitácií, ktoré si môžu využiť nielen naši zamestnanci, ale aj ich blízki príbuzní.Bezplatné parkovanie v areáli nemocnice je samozrejmosťou, takže sa nemusíte starať o hľadanie parkovacieho miesta.Okrem toho sa môžete tešiť na moderné prostredie a príjemnú atmosféru, kde sa budete cítiť ako doma.A to nie je všetko! Sme otvorení Vašim nápadom a návrhom na zlepšenie pracovných podmienok.Informácie pre uchádzača: V prípade, že Vás táto pracovná ponuka zaujala zašlite prosím štruktúrovaný životopis na uvedenú adresu.
Vyhradzujeme si právo kontaktovať výlučne kandidátov, ktorí spĺňajú požadované kritéria.
Pri rozhodovaní starostlivo zvážime Vašu odbornú spôsobilosť, kvalifikáciu a skúsenosti pre inzerovanú pozíciu.
Požadované vzdelanie:nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Sanom s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: SANOM je špecializovaná nemocnica v odbore fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie (FBLR). Je zameraná na zdravotnú starostlivosť v oblasti liečebnej rehabilitácie, pričom tento jedinečný projekt čerpá zo skúseností svojho zakladateľa Sanatoria Klimkovice, ktorý už desiatky rokov takúto starostlivosť zabezpečuje v Českej republike. SANOM predstavuje v podmienkach slovenského zdravotníctva novú špecializovanú nemocnicu v odbore FBLR a neurorehabilitácie spolu so širokým spektrom špecializovaných ambulancií. Poskytuje neurorehabilitačnú liečebnú starostlivosť s hospitalizáciou i ambulantnú liečbu. Nemocnica SANOM je vybavená najmodernejším robotickým prístrojovým vybavením, ktoré umožňuje aplikovanie inovatívnych, patentovo chránených liečebných postupov s vysokou efektivitou a s cieľom minimalizácie funkčných deficitov pohybového aparátu po cievnych mozgových príhodách, úrazoch, traumatickom poškodení mozgu a pooperačných komplikáciách.

Hľadáme pre našu nemocnicu profesionálnych ľudí s veľkým srdcom, ktorým ponúkame stabilnú prácu, zaujímavé profesionálne uplatnenie, možnosť osobného rastu, atraktívne ohodnotenie a iné zaujímavé benefity.
Kontakt: Sanom s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 018 ľudí online.