Vodič nákladného vozidla do 12 ton vo Zvolene.

Slovensko
SLIVKA group, s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Št 25.4.2024 10:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Vodič nákladného vozidla do 12 ton sťahovacie práce, pomocné práce
Hľadáme vodiča do tímu pre pobočku vo Zvolene. Náplň práce je vedenie motorového vozidla, elektronické vystavenie dokladov pre zákazníka, nosenie nábytku, balenie nábytku, demontáž, montáž a pod. Pracuje sa v tíme.
Sťahujeme byty, kancelárie, trezory, klavíry, stroje, zariadenia a pod. Bremená sťahujeme pomocou technologických zariadení na prenášanie bremien. Vlastníme externý výťah na sťahovanie, rôzne typy schodolezov a ďalších technologických zariadení.
Hľadáme pracovníka fyzicky zdatného, zdravotne spôsobilého, bezúhonného, zodpovedného. Vyžadujeme čistý register trestov. Záujemca o prácu môže byť aj bez praxe. Ponúkaný plat: Od 1200.00 – do 2000.00 EUR/mesiacČistá mzda vychádza cca 1200 eur za cca 120 hod./ mesiac + diéty. Mzda sa môže vyplácať podľa dohody aj v niekoľkých zálohách v mesiaci. Používame vlastný CRM systém v ktorom bude zaškolený aj vodič a bude používať pracovný notebook a telefón.Termín nástupu: podľa dohodyDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: základná mzda + hodinová mzda + odmeny za bremená, diéty, vianočné odmeny- podľa tržieb a odpracovaných hodín, mobil, notebook, navigácia, vozidlo aj na súkr. účely. Platená doprava do práce. Výhodou je viac voľna v mesiaci.
KKV a psychotesty a lekársku prehliadku vieme preplatiť zamestnancovi.Informácie pre uchádzača: Svoj životopis môžete poslať poštou na adresu SLIVKA group, s.r.o., Mládežnícka 17, 960 01 Zvolen ,alebo emailom
sofer@stahovanie-profi.sk
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:Fyzicky zdatný, zdravotne spôsobilý, bezúhonný, zodpovedný, čistý register trestov, vzťah k šoférovaniu, vodičský preukaz skupiny C je podmienkou. Základy s PC. Preukaz školenia vodičov (KKV), lekárska prehliadka a psychotesty sa dá aj počas skúšobnej doby.

SLIVKA group, s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Sťahovacie služby vykonávame po celom Slovensku. Naše pobočky sú v mestách Bratislava, Nitra, Zvolen, Banská Bystrica, Košice a Žilina. Na sťahovanie ťažkých bremien používame špeciálne technologické prostriedky výťahy a schodolezy, ktoré dokáže obsluhovať jedna osoba. Viac informácií o spoločnosti SLIVKA group, s.r.o. nájdete na našej
web stránke www.stahovanie-profi.sk , alebo na
facebooku https://www.facebook.com/Stahovanie.Slivka
Kontakt: SLIVKA group, s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 247 ľudí online.