Hľadáme čašníka alebo čašníčku

MEDIA INVEST s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Št 25.4.2024 12:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Do nášho tímu hľadáme nového Proxi člena. Čítaj ďalej, len ak máš rád prácu s ľuďmi, vieš podať profesionálny servis aj počas zlých dní a nebojíš sa čeliť výzvam.Čo znamená byť členom PROXI tímu?    Jednoducho povedané, vedieť prísť do práce plný energie, neustále mať chuť zlepšovať sa, nebáť sa prijať zodpovednosť a kritiku a správať sa férovo ku všetkým bez ohľadu na situáciu.Čo v PROXI od teba očakávame?    Najviac si dávame záležať na tímovej spolupráci a preto vždy hľadáme spôsoby ako pomôcť tímu dosahovať nové méty a výsledky. Nehľadáme najskúsenejšieho odborníka hviezdu, úplne nám stačí zanietenie pre prácu a chcieť zabrať keď ťa potrebujeme, zn. firemné akcie, oslavy, občasné svadby, a inéČo v PROXI ponúkame?    Po zaškolení chceme, aby si nemal problém pomáhať aj na iných oddeleniach, či už v bare, reštaurácii, občasne aj v kuchyni. Ponúkame adekvátny plat (brutto od 1100€), ku ktorému ti ponúkneme aj systém odmien. Počas pracovnej doby máš u nás zabezpečenú stravu (obedy a večere), kávu a pitný režim. Počas roka ťa budeme posielať na rôzne ochutnávky, školenia a eventy, aby si sa mal kde inšpirovať a naučiť novým veciam.Kedy by si mal nastúpiť do PROXI?    Preferujeme okamžitý nástup, no na správneho kolegu vieme počkať. Ponúkaný plat: Od 1100.00 – základná mzda + tips, platové podmienky sa upresnia podľa skúsenosti a praxe na osobnom pohovore.Termín nástupu: ihneďDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: všetko sa dozvieš na pohovore :)Informácie pre uchádzača: Záujemca pošle CV s označením Barman/ Čašník na uvedenú emailovú adresu. Kandidátom spĺňajúcim kritéria výberu sa ozveme za účelom osobného pohovoru.
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

Uchádzači s 1+ ročnou praxou v oblasti gastro budú uprednostňovaní.

Od každého kolegu požadujeme profesionálne vystupovanie, zdravotný a potravinársky preukaz. Samozrejmosťou je zodpovedný prístup k práci!

MEDIA INVEST s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Spoločnosť Media Invest je prevádzkovateľ gastro prevádzky PROXI Bar & Restaurant v Košiciach.
Kontakt: MEDIA INVEST s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 645 ľudí online.