Obchodný zástupca v oblasti IT Slovensko / Česko

Slovensko, Česko
PRESMONT - CSS, s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Št 25.4.2024 16:00

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Rozširujeme náš tím o nového kolegu na pozíciu Obchodného zástupcu, ktorý sa stane  súčasťou nášho dynamického a priateľského tímu pre Slovenskú a kolegu pre Českú republiku.Budete zodpovedný za oslovovanie a získavanie nových klientov v oblasti IT - IT Outsourcing, Predaj a prenájom tlačiarní a tlačových služieb, zálohovacích riešení a ďalších IT služieb a produktov.Zabezpečíte prezentáciu produktov a služieb spoločnosti.Vytvoríte a udržiavate dlhodobé vzťahy s klientami.Budete aktívne sledovať trh a konkurenciu.Pravidelne sa budete stretávať so zákazníkmi a analyzovať ich potreby.Poskytnete kvalitnú službu a podporu klientom.Vytváranie cenových ponúk pre klientov.Účasť na výstavách a odborných podujatiachZabezpečiť dlhodobý a stabilný rast spoločnostiPonuka a prezentácia produktového portfólia spoločnostiUzatváranie zmluvných vzťahov s odberateľmi a uplatňovanie interných objednávokKomunikácia s technikmi spoločnostiPracovná doba pre pracovnú pozíciu Obchodný zástupca v oblasti IT je flexibilná, v závislosti od potrieb a času potrebného na stretnutia s klientmi.  Práca vyžaduje aj cestovanie, takže je potrebné mať vodičský preukaz.Čo sa týka IT technológií radi Vás zaučíme ohľadom technických vecí, netreba sa báť. Ponúkaný plat: Od 900.00 – do 1400.00 EUR/mesiacMzda sa skladá z fixnej 900-1400 € a variabilnej zložky, ktorá závisí na Vás ako obchodnom zástupcovi a zákazkach, ktoré prinesiete. Zhora nie ste limitovaný a keď ste šikovný viete sa dopracovať k zaujímavým číslam.Termín nástupu: 01.06.2024Druh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Rozmanitá prácaFlexibilný pracovný časPodporný tím,Študijné cesty, školenia a odborný rozvojSlužobný notebook a mobilný telefón aj na súkromné účely.Motivačný bonusový systém kde nie je obmedzenie smerom zhoraDoplnkové motivačné mzdové ohodnotenieMožnosť čiastočného home office-uInformácie pre uchádzača: Spolu so životopisom, prosím, pošlite aj súhlas so spracovaním osobných údajov podľa zákona 18/2018 Z.z. v tomto znení:
Súhlasím so správou, so spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov v spoločnosti PRESMONT - CSS, s.r.o. Poskytnuté údaje môžu byť spracované pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle Zák. č. 18/2018 Zb. o ochrane osobných údajov.
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

Komunikatívnosť
Predajné skúsenosti a prax v obchode sú podmienkou

Silné komunikačné, predajné a prezentačné zručnosti

Flexibilita, samostatnosť, zodpovednosť

Zodpovednosť

Proaktívny prístup, reprezentatívne vystupovanie

Aktívny vodič sk. B

PRESMONT - CSS, s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Sme spoločnosť rozvíjajúca sa v oblasti IT. Poskytujeme kompletné IT riešenia na mieru, najmä IT Outsourcing - správu IT, predaj a prenájom hardvéru ako napr. tlačové riešenia, notebooky, počítače a pod.
Máme viac ako 240 zákazníkov po celom Slovensku , venujeme sa aj tlačovým a zálohovacím riešeniam na mieru.
Kontakt: PRESMONT - CSS, s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 2 236 ľudí online.