Montážnik/montér tieniacej techniky

MARKAT s.r.o.
Dlhodobá brigáda
Pi 26.4.2024 13:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Hľadáme šikovného a spoľahlivého človeka do nášho tímu na montáž všetkých druhov tieniacej techniky (žalúzie, rolety, markízy, sieťky). Považuješ sa za zručného človeka, ktorý vie čeliť novým výzvam? Ak sa nebojíš práce, pridaj sa k nám. My zabezpečujeme všetky prostriedky - auto, náradie, oblečenie a samozrejme aj zaučenie. Termín nástupu: dohodouDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Flexibilná pracovná doba, mladý kolektív, zamestnanecké benefity - darčekové balíčky, poukážky, tím buildingové aktivity, istota práce počas celého roka, 13. a 14. plat, motivačné ohodnotenie.
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Ďalšie požiadavky na kandidáta:Hľadáme šikovného a spoľahlivého človeka. Skúsenosti v danej oblasti nie sú podmienkou, ponúkame kompletné zaučenie.

MARKAT s.r.o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Sme stabilná a spoľahlivá spoločnosť, ktorá začala svoje aktivity rozvíjať v roku 2012. Zaoberáme sa dodávkou a montážou tieniacej techniky najvyššej kvality (žalúzie, rolety, markízy, sieťky a pergoly) na novostavby a rekonštrukcie domov, bytov a priemyselných budov. Poskytujeme servis, opravy a údržbu všetkých typov tieniacej techniky od rôznych výrobcov.
Prostredníctvom výhradného zastúpenia zabezpečujeme dodávky tieniacej techniky pre veľkoobchodným partnerov v rámci celého Slovenska a ostatných štátov EÚ.
Našou prioritou je tak starostlivosť o zákazníka ako aj starostlivosť o zamestnancov. Veď jeden spokojný zamestnanec je viac ako traja nespokojní :-)
Kontakt: MARKAT s.r.o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 5 307 ľudí online.