Poď do NEBBIA CAMPUSu ako Asistent/ka predaja

NEBBIA RETAIL, s. r. o.
Dlhodobá brigáda
Pi 26.4.2024 13:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Do našej predajne v NEBBIA CAMPUS Žilina potrebujeme šikovnú a flexibilnú výpomoc k našim kolegyniam na pozíciu Asistent/ka predaja v rozpätí 40 - 80 hodín mesačne. Ak by sa niekto pýtal, od 1.5. predlžujeme otváracie hodiny predajne, čo po novom bude znamenať:Po - Pi -  8h - 20hSobota -  8h - 14hTakže, ak si časovo nezávislý/á, športovo naladený/á a komunikačne vybavený/á poďme sa stretnúť. Vieme sa prispôsobiť tvojim časovým potrebám, ale aby ťa táto práca bavila musíš sa cítiť prirodzene a komfortne v priamej interakcii so zákazníkmi, rada prezentovať, či už našu spoločnosť, produkty ale hlavne svoje nadšenie z fitness-u.Tvojou náplňou práce bude:? aktívne podieľanie sa na predaji produktov značky NEBBIA konečnému zákazníkovi, ? poskytovanie odborného poradenstva a služieb zákazníkom,? podieľanie sa na plnení predajných cieľov,? komunikácia a zodpovedanie sa vedúcej predajne, či nadriadenému Retail manažérovi,? práca s tovarom: príjem, kontrola a reklamácia tovaru, práca s VIP systémom,? vykonávanie pravidelných inventúr tovaru na mesačnej báze,? udržiavanie poriadku a čistoty na pracovisku,? participácia na aktivitách a podujatiach v rámci NEBBIA CampusZaujalo ťa pracovať v NEBBIA Campus v Žiline? Nezmeškaj šancu mať part-time u Víťaza VISA SLOVAK TOP SHOP za mesiac Marec 2024! Príď sa o tom presvedčiť na vlastné oči, radi ťa medzi nami privítame.. Ponúkaný plat: Od 5.00 – fix + dáme ti aj % z tržieb v závislosti od tvojich výsledkovTermín nástupu: ASAPDruh pracovného pomeru: skrátený úväzokIné výhody: % z obratu za tvoju prácu a angažovanosťPracovné oblečenie, aby si vždy vyzeral/a profesionálne a štýlovoMožnosť zúčastniť sa zaujímavých workshopov a podujatí, kde môžeš získať nové infoPríležitosť na osobný a kariérny rast prostredníctvom podpory a rozvoja zo strany nášho tímuInformácie pre uchádzača: Verím, že ťa naša spoločnosť a ponuka oslovila. Ak si zhodnotil/a, že spĺňaš naše požiadavky a myslíš, že práve ty si tým najvhodnejším kandidátom, práca v tejto oblasti je pre teba number 1, tak klikni na kontaktné údaje uvedené dolu.

Ďakujeme a vážime si záujem každého jedného kandidáta, a preto dáme odpoveď každému, kto príde do kontaktu s nami:)

TEAM NEBBIA
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
Ďalšie požiadavky na kandidáta:

Možno nie si profík, ale predaj je niečo, čo zvládaš ľavou zadnou. Cítiš sa pohodlne pri komunikácii s ľuďmi a vieš im s ľahkosťou odporučiť ten najlepší produkt? Ak áno, máme pre teba skvelú príležitosť!

Skúsenosti s priamym predajom koncovému zákazníkovi sú veľkou výhodou, no ešte viac oceníme tvoje príjemné vystupovanie, vynikajúce komunikačné zručnosti a zmysel pre detail. Ak si navyše nadšený/á pre fitness lifestyle, si ten/tá pravý/á pre nás!

NEBBIA RETAIL, s. r. o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: NEBBIA RETAIL s.r.o. patrí do skupiny NEBBIA GROUP a.s. celosvetovo pôsobiaca spoločnosť, jeden z najznámejších brandov a najväčších hráčov vo výrobe a distribúcii fitness & bodybuilding oblečenia. Svoje produkty predávame okrem vlastných kamenných predajní aj cez eshop, sieť B2B partnerov a franšízingové predajne.

Prečítaj si o nás viac v BIO : https://nebbia.fitness/sk/p/o-spolocnosti
príp. NEBBIA Official LinkedIn
alebo profil na WTTJ: https://www.welcometothejungle.com/sk/companies/nebbia

Tešíme sa na teba!
Yes You Can
Kontakt: NEBBIA RETAIL, s. r. o.

Ďalšie brigády

Wolt: Atraktívna práca kuriéra v Žiline

Žilina
Dlhodobá brigáda

Hľadáme redaktorov pre Zones.sk

Bratislava, Malacky, Trnava, Trenčín, Liptovský Mikuláš, Žilina, Banská Bystrica, Zvolen, Prešov, Košice
8 € / hod.
Ďalšie brigády Žilina (43)
Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 5 343 ľudí online.