Realitný maklér / asistent (ka) realitného predaja

RNDr. Ivan Sedilek, s. r. o.
Dlhodobá brigáda
Pi 26.4.2024 15:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Staň sa súčasťou našej spoločnosti Broker Consulting a.s.  ako realitný maklér / asistent (ka) realitného predaja / finančný špecialista. Hľadáme mladých a ambicióznych ľudí, ktorí chcú prepojiť obchod s realitami a financiami a zvýšiť svoju efektivitu a úspešnosť u klienta.Ako realitný maklér / asistent (ka) realitného predaja budeš mať nasledujúce úlohy:Zabezpečovať realitné obchody a finančné služby pre klientov.Prezentovať a predávať nehnuteľnosti klientom.Poskytovať odborné poradenstvo v oblasti realít a financií.Viesť komunikáciu s klientmi a obchodnými partnermi.Realizovať predajné aktivity a zabezpečiť administratívu súvisiacu s obchodom.Typický deň na pozícii realitného makléra / asistenta (ky) realitného predaja zahŕňa:Komunikáciu s klientami a obchodnými partnermi.Realizáciu obhliadok nehnuteľností.Pracovná doba je flexibilná a závisí od potrieb klientov. Bežná pracovná doba je od 9:00 do 17:00.Pracovný čas môže byť aj v iných časových intervaloch podľa potrieb klientov. Ponúkaný plat: Od 3000.00 – Možnosť ďalších kariérnych benefitov ako príspevok na asistentku, kanceláriu alebo po odpracovaní stanovených rokov doživotná anuitaTermín nástupu: 15.05.2024Druh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: Môžeš sa stať súčasťou tímu kreatívnych realitných maklérov a finančných špecialistov, ktorí spoločne tvoria skvelé pracovné prostredie.Tvoja práca bude plná kreativity a inovácie, pretože náš tím stále hľadá nové a lepšie spôsoby, ako pomôcť našim klientom.U nás nájdeš moderné aplikácie a technológie, ktoré ti pomôžu byť vždy v spojení s klientmi a zvládať svoju prácu ešte efektívnejšie.Môžeš sa tešiť na kompletné zaškolenie a podporu od našich skúsených kolegov, ktorí ti pomôžu zvládnuť každodenné výzvy.Tvoj pracovný život bude plný dynamiky a nových príležitostí, pretože realitný trh sa neustále mení a my sa s ním snažíme držať krok.V našej firme sa môžeš tešiť na široké spektrum benefitov, ako napríklad flexibilný pracovný čas, možnosť home office, alebo pravidelné školenia a teambuildingové aktivity.Informácie pre uchádzača: Na základe Vášho žIvotopisu vybraní kandidáti budú pozvaní na osobné stretnutie.
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Ďalšie požiadavky na kandidáta:Práca s ľuďmi, komunikácia, výhodou je zručnosť na sociálnych sieťach.

RNDr. Ivan Sedilek, s. r. o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Broker Consulting, a.s. je spoločnosť s viac než 25 rokmi úspešného pôsobenia na trhu finančného a realitného sprostredkovania.
Vďaka overenému know-how, systému podpory a šírke produktov patríme v Čechách a na Slovensku medzi najžiadanejšie spoločnosti v tejto oblasti. Od roku 2016 pôsobíme aj na realitnom trhu.
Pre ambicióznych ľudí so schopnosťou tvrdo pracovať a prijať nové výzvy, ponúkame príležitosť uplatniť svoje schopnosti a podieľať sa na rozvoji spoločného úspechu na Slovensku, pri budovaní finančných centier pre profesionálne a predovšetkým nezávislé finančné poradenstvo a realitné služby na vysokej úrovni.
Kontakt: RNDr. Ivan Sedilek, s. r. o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 5 181 ľudí online.