Voňavá a chutná práca v príjemnom prostredí, asistent/ka predaja

Piolte s. r. o.
Dlhodobá brigáda
Pi 26.4.2024 15:30

Reagovať na brigádu

Reaguj na brigádu a následne ťa bude kontaktovať zamestnávateľ.
Náplň práce, informácie o pracovnom mieste: Náš predajný stánok so sypanými čajmi a kávou OXALIS, OC OPTIMA Košice, hľadá možno práve Vás :-)Vašou pracovnou náplňou bude:- predaj- poradenstvo- vzdelávanie saAk máte chuť byť súčasťou skvelých chutí a krásnych vôní, ste kreatívni, zaujímate sa o čaj, kávu, obchod, ste ochotní sa v tomto smere aj vzdelávať a radi by ste zo svojej záľuby spravili aj svoju prácu, zašlite nám svoj životopis.Tešíme sa na vás ? Ponúkaný plat: Od 4.31 – do 4.31 EUR/mesiacK základnej mzde môžu byť vyplácané prémie za aktivity pri podpore predaja, počtu odpracovaných hodín a pod.Termín nástupu: dohodouDruh pracovného pomeru: plný úväzokIné výhody: - práca v čistom a voňavom prostredí- v OC OPTIMA so všetkými službami poruke- zamestnanecká 50 % zľava alebo nákup za nákupné ceny celého predávaného sortimentuInformácie pre uchádzača: Všetky Vaše doručené životopisy starostlivo posúdime, avšak nie je v našich silách reagovať na každého z Vás. Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov.
Ďakujeme za porozumenie.
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
Ďalšie požiadavky na kandidáta:Ak máte chuť byť súčasťou skvelých chutí a krásnych vôní, ste komunikatívni, kreatívni, zaujímate sa o čaj, kávu, obchod, ste ochotní sa v tomto smere aj vzdelávať a radi by ste zo svojej záľuby spravili aj svoju prácu, zašlite nám svoj životopis.
Tešíme sa na vás ?

Piolte s. r. o.x

Stručná charakteristika spoločnosti: Piolte s.r.o. je obchodná spoločnosť, ktorá na Slovensku prevádzkuje predajne so sypanými čajmi a kávou značky OXALIS - https://oxalis.cz/sk/blog/o-nas-49/
Kontakt: Piolte s. r. o.

Videopopisy pracovných pozícií

Zones je super

1 milión
návštevníkov mesačne
Aktuálne je 5 436 ľudí online.